Próbuje założyć 6-ciopunktowy wyłącznik prądu na konsoli w patrolku (miałem niemiłą, acz zapadająca w pamięć przygodę latem

Z góry dzięki za wszelkie sensowne rady
Moderator: Kosiarz
Nie podpowiadajpawel abramczyk pisze:
jak wiesz lepiej to po ujj zadajesz pytanie , a najlepiej zarzuć FOCHA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie jest to zawsze tak latwe,jak piszesz....i teraz probowalem,napisalem -wylacznik pradu- dzial -Nissan- ,dalem -szukaj- ,i wyszlo -Wyszukiwarka nic nie znalazla-pawel abramczyk pisze: SZUKAJ i tam wpisujesz co cię interesuje np, Wyłącznik prądu i o K..wa wyskakuje tyle tematow
Przywyknieszgrezegor pisze:Przepraszam wszystkich urażonych, ale proszę o odrobinę obiektywizmu. To nie ja obraziłem , lecz zostałem w dziwnby sposób wyśmiany, kiedy zadałem bardzo konkretne pytanie.
Święta prawda.adaśko pisze:Przywyknieszgrezegor pisze:Przepraszam wszystkich urażonych, ale proszę o odrobinę obiektywizmu. To nie ja obraziłem , lecz zostałem w dziwnby sposób wyśmiany, kiedy zadałem bardzo konkretne pytanie.
vlad pisze:nie jest to zawsze tak latwe,jak piszesz....i teraz probowalem,napisalem -wylacznik pradu- dzial -Nissan- ,dalem -szukaj- ,i wyszlo -Wyszukiwarka nic nie znalazla-pawel abramczyk pisze: SZUKAJ i tam wpisujesz co cię interesuje np, Wyłącznik prądu i o K..wa wyskakuje tyle tematow
czasami mi zas napisze,ze slowo zostalo -ignorowane-
jak to robice,ze wam wyszukiwarka dziala a mi nie?...przepraszam,wiem,ze to nie ten temat i ten watek,ale moze ktos powiedzec
p.s. klawiatury na komputeri polskej nie mam
Generalnie tak dobrze mówisz ... ale jest jeden problem i niech też nikt urażony się nie poczuje. Tematy w 70% przykasztanione , trzeba przeczytać cały aby wyciągnąć jakiś wniosek dla siebiepawel abramczyk pisze:vlad pisze:nie jest to zawsze tak latwe,jak piszesz....i teraz probowalem,napisalem -wylacznik pradu- dzial -Nissan- ,dalem -szukaj- ,i wyszlo -Wyszukiwarka nic nie znalazla-pawel abramczyk pisze: SZUKAJ i tam wpisujesz co cię interesuje np, Wyłącznik prądu i o K..wa wyskakuje tyle tematow
czasami mi zas napisze,ze slowo zostalo -ignorowane-
jak to robice,ze wam wyszukiwarka dziala a mi nie?...przepraszam,wiem,ze to nie ten temat i ten watek,ale moze ktos powiedzec
p.s. klawiatury na komputeri polskej nie mam
naszej ''szukajki'' używasz podobnie jak Googla , przykładowo interesuje Cię nissan patrol K 160 , wpisujesz k160 i wyskoczy całe mnóstwo tematów lub postów , jest tam do wyboru l€b w tematach lub wyrazy , trzeba się nauczyć że ona nie zawsze chce współpracować , ale polecam przegląd najstarszych postów można tam znaleźdź dużo potrzebnych informacji z konkretnymi odpowiedziami
W krótkich żołnierskich słowach dostałeś bardzo konkretną odpowiedź. Mając niesprawną instalację elektryczną heble nic Ci nie pomogą-nadal będzie ona niesprawna ponieważ ma lewe pobory prądu. Jeżeli poczułeś się urażony..no coż-przepraszamgrezegor pisze:Przepraszam wszystkich urażonych, ale proszę o odrobinę obiektywizmu. To nie ja obraziłem , lecz zostałem w dziwnby sposób wyśmiany, kiedy zadałem bardzo konkretne pytanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość