Poszukałem troszkę na forum i jest dużo o osobowym modelu nissana ale mało o swap'ie do patrola.
P.S czy takie rzeczy tylko w Erze..?!

Moderator: Kosiarz
dokladnie - i kusi mnie ta opcja - zobaczcie ile to miejsca zabiera jak sie sprytnie upcha.....scuaz pisze:coś zdaje mi się że 3.0 v6 ma lelek
taniej możesz mieć ten silnik z maximy tylko deko słabszyNUREK MAV pisze:Witam... czy ktoś ma już jakieś doświadczenie z takowym śilnikiem w Y 61 , czy jest dużo roboty ze zmianą osprzętu,kompa i jak z awaryjnością tego silnika...
Poszukałem troszkę na forum i jest dużo o osobowym modelu nissana ale mało o swap'ie do patrola.
P.S czy takie rzeczy tylko w Erze..?!![]()
scuaz pisze:coś zdaje mi się że 3.0 v6 ma lelek
Chyba nawet pełna wersja starowskiej wyciągarki się tam zmieści.Wojtek_W pisze:Zajebiscie to wygalda. Zabudowe narzedziowa jakas by sobie mozna pod mache zrobic.
Maqlinka pisze:Ten pierdzioch z tyrana to ma 145 koni tak ? .... jak jest nowy. Pytam więc .... po jakiego grzyba toto pchać do parcha?
Fajne wałeczki są poniżejgebels pisze: tu kiedyś były w fajnej cenie walki rozrządu w dobrej cienie http://www.4x4parts.com/nissan/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość