tkocy20 pisze:oferty na długiego wycieczkowego y60.
nie da się
przykro mi

Moderator: Kosiarz
tkocy20 pisze:oferty na długiego wycieczkowego y60.
stefcio pisze:Tu masz ładny, nie podpicowany ani trochę![]()
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=2061679998
Wprawdzie na podstawie fotek, ale pierwsze wrażenie niezłe. Primo - przebieg podany raczej uczciwie, secundo - gość szczerze przyznaje, że auto jeżdżone w terenie, w tym w rajdach. Z tej przyczyny na pewno dostało trochę popalić, ale na pierwszy rzut oka wygląda nieźle, o małych ogniskach rudej facet pisze IMO w miarę uczciwie - zresztą rdza na budzie w zasadzie daje się ogarnąć bez problemów. Sprawdź tylko, czy rama nie dostała w dupę (lubi podrdzewieć w tylnej części, w okolicach przednich wieszaków tylnych resorów i w okolicach zbiornika paliwa).Ranwers pisze: http://otomoto.pl/nissan-patrol-w160-C21755078.html
A możesz (chociaż w skrócie) wyjaśnić mi, czym negatywnym skutkuje podniesienie nadwozia o 10cm - co rozumiesz przez wykluczenie kultury mechanicznej? Wydawało mi się, że "lift" jest dość popularnym zabiegiem... Na co powinienem zwrócić uwagę przy wysoko podniesionych samochodach (lub o co dopytać mechanika)?Mroczny pisze:ja to bym się obawiał tego podniesienia nadwozia o 10cm - taki zabieg wyklucza jakąkolwiek kulturę techniczną
forum wieProrok78 pisze:Patryk....to może mojego byś łyknął?:) - widziałes, za bardzo nie narzekałes....
:)
Patryk ten patrol to kawał histori...Nawet na tym forum mozesz znalesc bardzo duzo info gdzie dojechali tym Patrolempppat pisze:koledzy !
bez jaj
co nie wiecie że ja skupuje wszystkie patrole ?!
oglądałem to żółte ścierwo
to co napisane w opisie to malina,mówię jadę ,zobaczę
oczom moim ukazał się obraz nędzy rozpaczy a wszędzie wokół na tym aucie były złożone podpisy idioty
( czyli wszystko co było robione było robione ,ekhmmm,w sposób niedopuszczalny)
ze wszystkiego w tym aucie się leje
z mostów
z silnika,skrzyni
a wygląd ogólony z powiedzmy 20 metrów przyprawia o mdłości
jak bym pojechał powiedzmy 200 kilometrów żeby to obejrzeć to bym gościa chyba najebał
bo przez telefon zachwalał jak licho
jak robiłem oględziny to go nie było
http://otomoto.pl/nissan-patrol-w160-C21755078.html
można dać za to 2 -3 klocki ot wsio
pto rozjebane lata jak mixer ,pewno skrzynia też nie istnieje bo podpory to tam nie ma
mechanik coś nie teges
ruina ruina i jeszcze raz ruina
piszę serio
A tam zaraz żeby obelga....pppat pisze:forum wieProrok78 pisze:Patryk....to może mojego byś łyknął?:) - widziałes, za bardzo nie narzekałes....
że zaproponowanie mi kupna GR to jak obelga
![]()
co jest ? codopiero kupiłeś ?!
Tak to jego były.Gratem tez objechał kawalek swiataMroczny pisze:Serio to Kuśmierskiego? myślałem, ze tylko kolorem zbieżny - ale chyba po drodze miał kilku właścicieli bo Paweł teraz gratem jeździ (tak Patryk, patrolem GR)
W Olsztynie, niedaleko gdzie mieszkam, jest kościół. Zauważyłem że pod plebanią stoi często długi Y60 z highrofem w kolorze piaskowym. Z tego co mi się wydaję to należy do miejscowego księdzatkocy20 pisze:dzięki![]()
![]()
wiem że jest tam gdzieś mój pełnoletni nissaniuś, funkiel nówka nie śmigana, używana przez niepalącą zakonnicę wyłącznie do transportu wina mszalnego przeorowi, poniesiona tu i uwdzie, super obuta, ze zwijarką sznurka do suszenia bielizny i balkonem dachowym, z dobrymi gumkami i nasmarowanymi stawami, z sercem co to nie pęknie bo używane jedynie do boskich posług.
w każdym razie będę się modlił żebyśmy się odnaleźli w tłumie
zagaj1 pisze: W Olsztynie, niedaleko gdzie mieszkam, jest kościół. Zauważyłem że pod plebanią stoi często długi Y60 z highrofem w kolorze piaskowym. Z tego co mi się wydaję to należy do miejscowego księdzai podejrzewam że to jest 4,2D (postaram się to dokładniej obadać) oznaczenie ma bodajże SGX, bez żadnych przeróbek i na pierwszy rzut oka nie najpiękniejszy. Nie widziałem też kartki "na sprzedaż"
jak chcesz krociaka to mogę Ci swojego kurierem wysłaćProrok78 pisze:A tam zaraz żeby obelga....pppat pisze:forum wieProrok78 pisze:Patryk....to może mojego byś łyknął?:) - widziałes, za bardzo nie narzekałes....
że zaproponowanie mi kupna GR to jak obelga
![]()
co jest ? codopiero kupiłeś ?!Patrol to Patrol....
A ze GR... cóż.. na znaczku z tyłu pisze 'Patrol 4x4'
:) - Żadnej wzmianki o GR nie ma...
A tak na serio - fakt - dopiero kupiłem i 'trochę' kasy w niego włożyłem...Ale cóż... nastąpiła zmiana 'okoliczności życiowych' niestety
- Teraz za dużo latam po autobanie, żeby Patrola na tym męczyć... No i prędkości nie te...
Nadal będzie duże i 4WD ale potrzebuje coś szybszego, wygodniejszego i przede wszystkim mniej podniesionego niz mój Gracik....
A Grata se i tak jeszcze kupie.. ale krótkiego.... i tylko jako drugie auto...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości