Czołem!
Szukam kompletnego przedniego,fabrycznego zderzaka do Terrano II,1999 rok.Czy z ktoregoś Mavericka będzie pasować?
Spore zamieszanie na Allegro,jeżeli chodzi o ceny i asortyment,niektóre opisy aukcji bardzo enigmatyczne,maverickowe zderzaki jakby tańsze.
Jeżeli od Terrano,to jaki przedział rocznikowy?
Obiecałem znajomej pomoc,a nie jestem kompletnie w temacie.
Marek Cieciuch
zderzak Terrano II/Maverick
Moderator: Kosiarz
-
-
Re: zderzak Terrano II/Maverick
Myślę że nie będzie problemu. Jedynie logo na atrapie chłodnicy inne. Jaką byś nie odkręcił najmniejszą zaślepeczkę plastikową czy inna maciupka pierdułkę w Mavericku to ma od wew. logo Nissana.
Szukając zderzaka pacz aby plastik był umocowany do metalowego stelaża a nie latał luźno no i aby ten stelaż oczywiście był. Połączenia są podobno jednorazowe/zrywalne.
Szukając zderzaka pacz aby plastik był umocowany do metalowego stelaża a nie latał luźno no i aby ten stelaż oczywiście był. Połączenia są podobno jednorazowe/zrywalne.
-
-
dziękuję za odpowiedź,coś tam kupiliśmy,nie dała się namówić na zderzak od Mavericka
Akurat zderzaki w tych samych rocznikach są identyczne.
Problemem jest jak pisze Dżem stelaż. W sumie to to, te mocowania są jednorazowe a i te stelaże są z gównolitu i po bokach gniją na potęgę.
Problemem jest jak pisze Dżem stelaż. W sumie to to, te mocowania są jednorazowe a i te stelaże są z gównolitu i po bokach gniją na potęgę.
...z zawodu jestem...człowiekiem.
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33
Tel - 508087274; GG - 7664920; Maciej
K160 SD33