Y60 kontrolka airbag
Moderator: Kosiarz
Y60 kontrolka airbag
Witam . Mam problem dotyczacy migajacej kontrolki air bag w y60 97 r zaczeła migac po tym jak rozłaczyłem kostke i podłaczylem ja z powrotem. Czy y60 ma jakies złącze diagnostyczne zeby skasowac błąd czy moze sa jakies zaklecia i czułe punkty ktore trzeba ucisnac zeby przestało migac ?:D
Atomek szalony traktorek 

- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Re: Y60 kontrolka airbag
U mnie jak poszła taśma pod kierownicą to lampka paliła się cały czas i brak było sygnału.
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
ja w swoim demontowałem pare razy i po podłączeniu było ok. zerknij na podłaczenia do niej może gdzieś jakis kabelek..
Patrol Gr Tjm XgS Sileverstone mt-117
- vandall_jr
-
Proponuję zrób tak, sprawdź kable i kostkę air bag-u jeśli połączenia ok, odepnij aku na chwile i podłącz ponownie.
W Nissan-ie mruganie kontrolki oznacza, nie trwały błąd układu tj błąd sporadyczny. W Y60 podłączysz się do air bag tylko "consultem" a takowe urządzenie ma serwis.
W Nissan-ie mruganie kontrolki oznacza, nie trwały błąd układu tj błąd sporadyczny. W Y60 podłączysz się do air bag tylko "consultem" a takowe urządzenie ma serwis.
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL