O takie miałem :https://www.suspensionstuff.com.au/shop ... 8b0a35e537
i były zajebiste ino sprzedały się razem z autem

Moderator: Kosiarz
tomek 79 pisze:w y61 nie bylo td only z intercoolerem
Prosto wychodzi. Odkręcasz:sebson pisze:Dużo srania jest z wywaleniem wykładziny w Gr?? Najbardziej martwi mnie nagrzewnica między siedzeniami??
Na jakieś hopsztosy mam być przygotowany??
Się zalał trochę i muszę podsuszyć
najbardziej martwiła mnie ta nagrzewnica w podłokietniku a reszta, to pikuś.RAFAL212 pisze:
Prosto wychodzi. Odkręcasz:
- podłokietnik (dwie śruby pod zaślepkami w uchwytach na kubki i na bakach)
- mocowania zapięcia pasów
- fotele kierowcy i pasażera
- plastikowe nakładki na progi
Więcej niespodzianek nie ma. Tyle, że to przednia wykładzina, a drugą masz na tył, ale też nie ma z nią problemów.
No dobrzeernil pisze:Od naprawy zalanego sterownika świec
Jeżeli jest tam jakiś przekaźnik na płytce (nie pamiętam już), to wymień go na dzieńdobry. Jak dalej sam nie ogarniesz - elektronik lub podmień na taki sam i sprawdzaj dalej wg schematu.
No płyn sie traci mysle że przecieka pompa do serwa,bo innej opcji niema .Jak odpalisz silnik to nacisk na pompe jest ogromny i mysle ze uszczelniacze juz nietrzymają dodam ze jak popompuje to pedal rosnie do gory. Mój opis jest prosty jak przystało na szalonego posiadacza Patrola ale niewiem czy ten zestaw naprawczy pomoże i na jak dlugo.Jak bede w terenie a mi to padnie to sie rozwale bo jak wychamowac tego potwora na trawersie z gorki.Hamulce muszą byc dobre reszta tam h..j.Chce sie upewnic zeby niewydac 300 zloty na marno.jagódka pisze:Trochę zawiły ten Twój opis ale skoro pompa przecieka to sam sobie odpowiedziałeś. Skoro w kasie pustki to spróbuj pobawić się w reparaturki. Koszt niecałe 20 zyli a jest szansa, że pomoże. Chociaż na trochę.
O sposobie na teflon już nie będę pisał, bo to praktykuje się z dala od domu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości