Moderator: Kosiarz
o to to, skracanie z lubania przez zarembe i sulikow bez sensu, pare km mniej, a droga z dupy jak na jazde z lawetaBENGI pisze:my tak jedziemy jelenia-lubań-zgorzelec-bogatynia
tragedii nie ma jak na polskie standardy
dokładnieŁosiu pisze:o to to, skracanie z lubania przez zarembe i sulikow bez sensu, pare km mniej, a droga z dupy jak na jazde z lawetaBENGI pisze:my tak jedziemy jelenia-lubań-zgorzelec-bogatynia
tragedii nie ma jak na polskie standardy![]()
hmm, czy mi sie zdaje, czy widzimy sie w piatek w bogatyni![]()
jestesmy pierwsi na liscie w klasie grillowej
BENGI pisze:dokładnieŁosiu pisze:o to to, skracanie z lubania przez zarembe i sulikow bez sensu, pare km mniej, a droga z dupy jak na jazde z lawetaBENGI pisze:my tak jedziemy jelenia-lubań-zgorzelec-bogatynia
tragedii nie ma jak na polskie standardy![]()
hmm, czy mi sie zdaje, czy widzimy sie w piatek w bogatyni![]()
jestesmy pierwsi na liscie w klasie grillowej
my akurat lecimy tirem z 3 zmotami i vitarą i jazda przez te wichury odpada
ja 21 miejsce w wyczynie czarno-pomarańczowy rurak
jeszcze raz dokładnie sprawdź czy poprawnie wszytko podłączyłeś , coś mi się wydaje że jaden kabelek jest nie tam gdzie trzebaabrams pisze:Wyjmowałem dzisiaj kompresor od klimy i zdejmowałem alternator.
Po złożeniu wszystkiego do kupy przekręcam kluczyk i jarzy się tylko kontrolka od aku. pstrykają przekaźniki a rozrusznik nie kręci.
Akumulator ok. prócz świateł nic nie działa, ani klakson ani awaryjki.
Drogie Bravo co się stało. (masy, wtyki itp. sprawdziłem)
Y60
Bywają jeszcze przekaźniki na starter, są grube bezpieczniki za aku na instalację; w starszych Nissanach stosuje się specjalne topliwe kable (wyglądają jak normalne przewody) pełniące funkcję bezpieczników zaraz za klemą akumulatora.... masz gdzie szukaćabrams pisze:Kabli żadnych nie odłączałem. Alternator ma kostki których nie da się pomieszać. Jak masz jakiś pomysł to z chęcią wysłucham. Bo dopiero na weekend będę mógł poszukać,a teraz moja kobieta nie ma czym do pracy jeździć.
ernil pisze:Pisał, że Y60.
Wow, jacy spece na tej uroczejernil pisze:Tu masz instrukcję jak to z grubsza zrobić. klik
Przy czym przy takim lifcie to pasuje pobawić się z mocowaniami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości