Też chciałem SPOA z początku, lub inny mega lift... Żeby wjechać tam, gdzie nie wjedzie nikt...
Wjechać w bagno da się. Wyjechać gorzej

Ale po co mi to, po namyśle. Spieprzyć łatwo i kase utopić w błocie. A on sam w sobie ma już wielki "funfactor"
Moderator: Kosiarz
Można też w przednich resorach przenieść wieszaki na tył. Lekko nurkuje przy hamowaniu ale resory się nie łamiąwhisky_snake pisze: Zabezpieczenie przed lamaniem resorow: blokada przewiniecie sie wieszaka do wspawani i rozsadny odbój.
EeeAdamo pisze:Można też w przednich resorach przenieść wieszaki na tył.
W przednim resorze robisz wieszaki nie z przodu tylko przy tylnym mocowaniu. Tak jak jest w tylnym resorzeWhitie pisze:EeeAdamo pisze:Można też w przednich resorach przenieść wieszaki na tył.
Musi to być super stabilne rozwiązanieAdamo pisze:W przednim resorze robisz wieszaki nie z przodu tylko przy tylnym mocowaniu. Tak jak jest w tylnym resorzeWhitie pisze:EeeAdamo pisze:Można też w przednich resorach przenieść wieszaki na tył.
Całkiem dobrze się jeździ. Miałem tak przez dwa lata i w rajdach górskich w klasie extrem nigdy się nie przewróciłem i nic w zawieszeniu nie połamałemWhitie pisze: Musi to być super stabilne rozwiązanie
Adamo pisze:Można też w przednich resorach przenieść wieszaki na tył. Lekko nurkuje przy hamowaniu ale resory się nie łamiąwhisky_snake pisze: Zabezpieczenie przed lamaniem resorow: blokada przewiniecie sie wieszaka do wspawani i rozsadny odbój.
Spłycasz..., a gdzie przygoda i emocje czy będzie robićMroczny pisze:wymyślono już gieera, nie ma co odtwarzać
O to, to, to... , a nie na łatwiznę i wszystko na talerzuMroczny pisze:godziny i tysiące w warsztacie, wkurw, nieodbierane połączenia, zarwane dni w robocie, powroty na lawecie
Mylisz pojęcia... "sralnia dla żyraf" jest tylko jedna i jest to plastik MikołajaKabal pisze:Kiedyś się na takie mówiło sralnia dla żyraf, ale ja się na patrolach nie wyznaję
hmmm dlaczego uważasz że rozwalanie aut bolku??Patryk 160 pisze:natomiast jeśli to miało być pokazowe rozjjebywanie aut
to śmiem twierdzić,że cienkie , cieniuśkie bolki
Gdzies mialem kilka zdjec przypadkow / skutkow jak na filmie ciagniecia za g.. a nie uchwyt i to z przodu i z tylu jak pieknie zerwane mocowanie wraz z kinetykiem laduje w aucie ... ba nawet w jednym przypadku jak pieknie przelatuje calosc przez auto ...Patryk 160 pisze:wysoki czy niski , to jest drugorzędne
ja zwróciłem uwagę,że ludzie giną na wojnach, w obronie ojczyzny , wyznania
ale po co usiłować zginąć na wycieczce do parku
ale i tak lepiej zginąć ,niż zostać inwalidą .
Na szczęście na naszym filmie nie było to mocowanie żadnego z naszych samochodów, tylko pomagaliśmy innemu wyjechać któremu się urwało mocowanie i jak zawsze nikt nie stał na linii strzału...whisky_snake pisze:Gdzies mialem kilka zdjec przypadkow / skutkow jak na filmie ciagniecia za g.. a nie uchwyt i to z przodu i z tylu jak pieknie zerwane mocowanie wraz z kinetykiem laduje w aucie ... ba nawet w jednym przypadku jak pieknie przelatuje calosc przez auto ...Patryk 160 pisze:wysoki czy niski , to jest drugorzędne
ja zwróciłem uwagę,że ludzie giną na wojnach, w obronie ojczyzny , wyznania
ale po co usiłować zginąć na wycieczce do parku
ale i tak lepiej zginąć ,niż zostać inwalidą .
Łukasz Hunter pisze:hmmm dlaczego uważasz że rozwalanie aut bolku??Patryk 160 pisze:natomiast jeśli to miało być pokazowe rozjjebywanie aut
to śmiem twierdzić,że cienkie , cieniuśkie bolki
Ja chyba na inne lekcje fizyki chodzilem... przy SPOA srodek ciezkosci sie nie zmienia, bo WSZYSTKO idzie w gore, buda lacznie z rama i zespolem napedowym, a przy lifcie budy sie zmienia - oczywiscie niekorzystnie bo do gory idzie tylko buda.... ja pier.ole.... na forum zagladam rzadko, ale co zajrze to rozrywka taka, ze cycki opadaja.....whisky_snake pisze:SPOA ... jest jak najbardziej do zrobienia (....)
Podnoszenie budy jest bez sensu bo tylko srodek ciezkosci sie zmienia i w ciul rzeczy przestaje pasowac.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości