Czy ktoś oglądał tego nissana? vol. 2
Moderator: Kosiarz
Re: Czy ktoś oglądał tego nissana? vol. 2
chodzilo o game motorow w K 

Wiem, ale chodzi o to że ten silnik wywodzi się z lat 50-tych, podobnie jak SD33.

mimo tego przygarnalbym 

kamylk też rozmawiałem z właścicielem auta. Twierdzi że w terenie nie jeżdżony ale wysłał mi zdjęcia ramy i stwierdziłem co innego... Auto było jakoś ostrzelane przez to miało malowany bok coś takiego, jakaś dziwna akcja
wymieniane chyba jedne drzwi.
Tapicerka ze zdjęć wydawała mi się bardzo zbomblona od słońca.
Ja go odpuściłem ale na oględzinach nie byłem.

Tapicerka ze zdjęć wydawała mi się bardzo zbomblona od słońca.
Ja go odpuściłem ale na oględzinach nie byłem.
Discovery II
"Jeśli coś jest za trudne, to znaczy że Ty jesteś za słaby"
ten ciekawy tylko cena kosmos
http://allegro.pl/nissan-patrol-y61-gu4 ... 06696.html
sprowadzony z Korsyki
oczywiście przerobiony po to żeby w terenie nie jeździć... standardowa gadka.
http://allegro.pl/nissan-patrol-y61-gu4 ... 06696.html
sprowadzony z Korsyki

Discovery II
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Na uj konserwować ramę, która ma 44t km 

y60 autobus, czerwony.
Byś się zdziwiłWowos pisze:Na uj konserwować ramę, która ma 44t km

Daarekk dzięki za info.
Może się wybiorę w weekend na oględziny. Staram się zebrać więcej szczegółów bo to prawie 200 kilców.
Zbomblona tapicerka może być stąd , że stał bez szyb na słońcu. Ważniejsze dla mnie rama i napędy.
ps
Ten za 61 tys. grubo ponad moje możliwości
pozdro
Może się wybiorę w weekend na oględziny. Staram się zebrać więcej szczegółów bo to prawie 200 kilców.
Zbomblona tapicerka może być stąd , że stał bez szyb na słońcu. Ważniejsze dla mnie rama i napędy.
ps
Ten za 61 tys. grubo ponad moje możliwości

pozdro
LR D2 - butelkowa ciemna zieleń
Nie, po prostu GU4 mają wadliwy materiał deski rozdzielczej. Widziałem już sporo sztuk z tą bolączką.
Nawet u nas w mieście jest krajowy patrol od nowości u jednego właściciela który non stop stoi na słońcu przed firmą i on to dopiero ma bąble... Strasznie licho to wygląda i trzeba będzie coś z tym zrobić
Co do tego czarnego, gostek twierdzi że rama nie była robiona tylko do środka coś tam napuszczał... I że auto ktoś trzymał w garażu...
Najbardziej śmieszy mnie to że każdy przerobiony patrol w ogóle terenu nie widział. To po co inwestować ?...
Ten czarny jest z Oławy, tam też jest ta srebrna GU4 już po przeróbkach i też niby w ogóle nie jeżdżona w terenie.
Cena 61 na krótkiego jest nieco przesadzona a i kolor czarny za mną nie przemawia.
Powodzenia w badaniu tego "po ostrzale"
Nawet u nas w mieście jest krajowy patrol od nowości u jednego właściciela który non stop stoi na słońcu przed firmą i on to dopiero ma bąble... Strasznie licho to wygląda i trzeba będzie coś z tym zrobić

Co do tego czarnego, gostek twierdzi że rama nie była robiona tylko do środka coś tam napuszczał... I że auto ktoś trzymał w garażu...
Najbardziej śmieszy mnie to że każdy przerobiony patrol w ogóle terenu nie widział. To po co inwestować ?...
Ten czarny jest z Oławy, tam też jest ta srebrna GU4 już po przeróbkach i też niby w ogóle nie jeżdżona w terenie.
Cena 61 na krótkiego jest nieco przesadzona a i kolor czarny za mną nie przemawia.
Powodzenia w badaniu tego "po ostrzale"

Discovery II
No właśnie mam teraz dylemat czy lepsze to lepione gu4, czy może ten doinwestowany
http://allegro.pl/nissan-patrol-y61-gri ... 75854.html
a cena ta sama
Czy ktoś go oglądał lub ktoś z okolic Rybnika mógłby rzucić okiem? Do Rybnika to mam 600 kilosów.
Jak to jest z tymi silnikami 3.0? Czy poprawione wstawiali dopiero po liftingu do gu4, czy przed liftingiem też? Ten z Rybnika pisze,że już ma poprawiony a jest z przed liftingu.
ktoś wie jak to było z tymi silnikami?

http://allegro.pl/nissan-patrol-y61-gri ... 75854.html
a cena ta sama
Czy ktoś go oglądał lub ktoś z okolic Rybnika mógłby rzucić okiem? Do Rybnika to mam 600 kilosów.
Jak to jest z tymi silnikami 3.0? Czy poprawione wstawiali dopiero po liftingu do gu4, czy przed liftingiem też? Ten z Rybnika pisze,że już ma poprawiony a jest z przed liftingu.
LR D2 - butelkowa ciemna zieleń
Były poprawki tuż przed liftem chyba, ale to raczej na zasadzie efektu placebokamylk pisze: Jak to jest z tymi silnikami 3.0? Czy poprawione wstawiali dopiero po liftingu do gu4, czy przed liftingiem też? Ten z Rybnika pisze,że już ma poprawiony a jest z przed liftingu.

Nissan Patrol GR Y60 2.8TD is gone.
Nissan Patrol Y61 arrived!
Nissan Patrol Y61 arrived!
A co jest złego w używaniu auta 4x4 w terenie?? Na pytanie po co inwestować, a nie korzystać jest prosta odpowiedź-szpanerstwo! Takich gości jest trochę na tym świecie.Daarekk pisze: Najbardziej śmieszy mnie to że każdy przerobiony patrol w ogóle terenu nie widział. To po co inwestować ?...
bredzisz
nie tylko 4x4 sprawdza sie w terenie ale i w zyciu wszelakim i zawodach przeroznych,ja bez 4x4 jestem jak bez reki,i to ze bedzie podniesiony,mial emteki i winde to znaczy ze jestem szpanerem
gratuluje podejscia
nie tylko 4x4 sprawdza sie w terenie ale i w zyciu wszelakim i zawodach przeroznych,ja bez 4x4 jestem jak bez reki,i to ze bedzie podniesiony,mial emteki i winde to znaczy ze jestem szpanerem

gratuluje podejscia

kamylk na tego też dzwoniłem i też miałem fotki spodu, też nie rzucił mnie na kolana 
ma wyklepaną blachę w okolicy wlewu paliwa. Ogólnie auto wydaje się ok choć nie wiadomo jak było tyrane.
Za tyle to bym chyba jednak wolał GU4... Dużo fajniejsza w środku z zewnątrz obydwie ładne.

ma wyklepaną blachę w okolicy wlewu paliwa. Ogólnie auto wydaje się ok choć nie wiadomo jak było tyrane.
Za tyle to bym chyba jednak wolał GU4... Dużo fajniejsza w środku z zewnątrz obydwie ładne.
Discovery II
tomek 79 pisze:bredzisz
nie tylko 4x4 sprawdza sie w terenie ale i w zyciu wszelakim i zawodach przeroznych,ja bez 4x4 jestem jak bez reki,i to ze bedzie podniesiony,mial emteki i winde to znaczy ze jestem szpanerem![]()
gratuluje podejscia
a ja gratuluje zrozumienia. Chodziło mi o te samochody, które są coś zrobione, ale nie po to żeby służyły między innymi do jazdy w terenie. To coś w stylu posiadać kabrio-ale tylko dla nie których.
Sama mam Patrola i nie tylko do terenu. Kolega obraźliwy bardzo.
wiec dobrze zrozumialem
moj mimo ze w czesciach ma wszystko do terenu ale terenu nie bedzie widzial,bo do tego sie nie nadaje i bedzie mi go zwyczajnie szkoda
zreszta co komu do tego czym jezdzi i poco ma wyszpejowany woz,czy na lody czy do terenu
nasz stary klub 4x4 wlasnie tak sie przeobrazil,kazdy ma jakis pomysl na swoje 4x4 i nie koniecznie jest to teren,po latach katowania roznych sprzetow kazdy z nas z osobna zreszta doszedl do wniosku ze bylo fajnie ale teraz to fajnie miec jakies terenowe do lansu a chocby pentelke wokol biesow zrobic
panimaju

moj mimo ze w czesciach ma wszystko do terenu ale terenu nie bedzie widzial,bo do tego sie nie nadaje i bedzie mi go zwyczajnie szkoda
zreszta co komu do tego czym jezdzi i poco ma wyszpejowany woz,czy na lody czy do terenu

nasz stary klub 4x4 wlasnie tak sie przeobrazil,kazdy ma jakis pomysl na swoje 4x4 i nie koniecznie jest to teren,po latach katowania roznych sprzetow kazdy z nas z osobna zreszta doszedl do wniosku ze bylo fajnie ale teraz to fajnie miec jakies terenowe do lansu a chocby pentelke wokol biesow zrobic
panimaju

Nie rób mu tegotomek 79 pisze:moj mimo ze w czesciach ma wszystko do terenu ale terenu nie bedzie widzial, bo do tego sie nie nadaje i bedzie mi go zwyczajnie szkoda

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
chwila pisalem o hardkorze,zadnych simexow ani mechanikow,turystycznie ma cieszyc 

O to totomek 79 pisze:chwila pisalem o hardkorze,zadnych simexow ani mechanikow,turystycznie ma cieszyc

Turystyczne wypady cieszą najbardziej,lekkie błotko, ogień, jezioro,rybka, bro, siekiera, łódka.
Pełna sielanka

Też myślę, żeby coś kupić tylko i wyłącznie do ostrego ciorania bądź zbudować jakąś zmotę w tym celu bo też mi szkoda mojego 32-letniego patyka.

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
i tu jest najważniejsz , wszyscy szukają auta terenowego nie jeźdzonego w terenie
i większość takich jest i jak przerobiony to może się trafić od fanatyka bardzo ładny
ja mam 3 i w zime frajda jest nie martwisz się czy pojedziesz ale teraz straszą codziennie gradem ,szkoda mi i patrole pochowane w garażu , taczam się płaskim zlepkiem
i większość tych gu4 jednak nie jeździło w ostrym terenie
i większość takich jest i jak przerobiony to może się trafić od fanatyka bardzo ładny
ja mam 3 i w zime frajda jest nie martwisz się czy pojedziesz ale teraz straszą codziennie gradem ,szkoda mi i patrole pochowane w garażu , taczam się płaskim zlepkiem
i większość tych gu4 jednak nie jeździło w ostrym terenie
y61 tb42 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
pojara90 pisze:O to totomek 79 pisze:chwila pisalem o hardkorze,zadnych simexow ani mechanikow,turystycznie ma cieszyc![]()
Turystyczne wypady cieszą najbardziej,lekkie błotko, ogień, jezioro,rybka, bro, siekiera, łódka.
Pełna sielanka![]()
Też myślę, żeby coś kupić tylko i wyłącznie do ostrego ciorania bądź zbudować jakąś zmotę w tym celu bo też mi szkoda mojego 32-letniego patyka.
i ja w ten desen celuje
otoz xjot do tyraczki a parchatko do milego spedzania czasu nad woda
tomek 79 pisze: i ja w ten desen celuje
otoz xjot do tyraczki a parchatko do milego spedzania czasu nad woda

Czy ktoś oglądał te auto?
http://otomoto.pl/nissan-patrol-k-160-C29749709.html
lub mieszka niedaleko i mógłby je obejrzeć?
http://otomoto.pl/nissan-patrol-k-160-C29749709.html
lub mieszka niedaleko i mógłby je obejrzeć?
Dzika Koza
Był kiedyś na alledrogo dużo taniej, wtedy podobno był w bardzo dobrym stanie.

-
-
Ze zdjęć wygląda na nie zmęczonego.
I tapicerka kompletna.
Ale cena zaporowa.

I tapicerka kompletna.
Ale cena zaporowa.