Jak sie nie ma co sie lubikomario pisze:
Ostatnio byl do wziecia TB48 VTC - 280 kucy
to by byla frajda
to sie lubi co sie ma

a jakoś przegapiłem na allegro tego tb48 (jak by był w króciaku)

Moderator: Kosiarz
Jak sie nie ma co sie lubikomario pisze:
to by byla frajda
Niestety nie w Polsce.scuaz pisze:Jak sie nie ma co sie lubikomario pisze:
to by byla frajda
to sie lubi co sie ma![]()
a jakoś przegapiłem na allegro tego tb48 (jak by był w króciaku)
dodzia pisze:Ja mam, ale nie oddam
Nikt nie mówi o oddawaniu – kolega chciał kupić a nie zabraćdodzia pisze:Ja mam, ale nie oddam
Dziękuję, za pomoc, ale napisałem, że szukam Y61.sokół wędrowny pisze:Mówisz - maszkarol2000 pisze:Nie wiem, czy zwróciłeś uwagę jaki motor ma ten patrol?
Rocznikowo, wiem że nie ma szału, chodzi o to że ma motor 4.2, jeśli mi znajdziesz tańszy z takim silnikiem to chętnie go obejrzę.jest tańszy … tylko rocznik już naprawdę zaawansowany :
http://allegro.pl/nissan-patrol-4-2-i3482952660.html
Właśnie tak sobie patrzyłem, ale te tablice mnie zmyliły.Wowos pisze:Tego pierwszego zdaje się już @tomek 79 zakupił
Chyba dzisiaj dzwoniłeś do mniekarol2000 pisze:
Dziękuję, za pomoc, ale napisałem, że szukam Y61.
Wowos pisze:Tego pierwszego zdaje się już @tomek 79 zakupił
Oj przyda się przydatomek 79 pisze: zycze owocnych poszukiwan
Rocznik dajacy nadzieje ze rama jest ze stali, a nie z rdzy poklejonej bitexem.Wowos pisze:Zdjęcie nr 5 (pierwsze z wnętrza) - coś ktoś nieudolnie photoshopował w olkolicy uszczelki drzwi. Poza tym co to tam jest w tej wnęce - szpachla ? Ale ogólnie całkiem interesujący egzemplarz
Parchowe, pewnie tak, tyle ze mogly jezdzic po lewej stronie drogi (UK)Wowos pisze:Fotele parchowe na pewno.
Nie wiem, czy fotka "ulepszona" - ale to, co widać IMO wskazuje na prace blacharskie przy słupku. Nierówna powierzchnia, szpachlowana i kiepsko przylakierowana, wreszcie nierówno ułożona uszczelka. Moim zdaniem po dzwonie albo boku - słupek pogięty i potem niezbyt starannie prostowany.Wowos pisze:Zdjęcie nr 5 (pierwsze z wnętrza) - coś ktoś nieudolnie photoshopował w olkolicy uszczelki drzwi. Poza tym co to tam jest w tej wnęce - szpachla ? Ale ogólnie całkiem interesujący egzemplarz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość