Snorkel do Terrano II
Moderator: Kosiarz
Re: Snorkel do Terrano II
No dobra... Bo już zgłupiałem...
Czy SAFARI snorkel FORD Ranger / MAZDA BT50 3.0L diesel o numerze SS970HF będzie bez problemu pasował do T2 2,7TDi?
Czy SAFARI snorkel FORD Ranger / MAZDA BT50 3.0L diesel o numerze SS970HF będzie bez problemu pasował do T2 2,7TDi?
Zielony Autobus 2,7TDi
Tak, będzie → mam dokładnie taki w swoim.Browning pisze:No dobra... Bo już zgłupiałem...
WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Jakieś zmiany zauważyłeś po zamontowaniu? (zmiana mocy, spalania...)
Zielony Autobus 2,7TDi
Szczerze to nie zauważyłem żadnych 

WJ21
ja zauważyłem wzrost hałasu i spadek spalania, coś w granicach 0,5-1
Dokładnie to samo słyszałem już wcześniej od jednej osoby...Thespian pisze:ja zauważyłem wzrost hałasu i spadek spalania, coś w granicach 0,5-1
Zielony Autobus 2,7TDi
Bulgotanie snorka słychać przy otwartym oknie, natomiast co do spalania → na pewno nie wzrosło, a jak spadło to nie więcej niż 0,5 l - dlatego nie zauważyłem.
WJ21
mój tyran jest bardziej wiekowy to i wygłuszenia lichsze...
a co do spalania to ja zauważyłem po "zasięgu na baku", sporo wtedy pokrakiem jeździłem po czarnym, warunki identyczne, a na baku robiłem zauważalnie więcej km...
a co do spalania to ja zauważyłem po "zasięgu na baku", sporo wtedy pokrakiem jeździłem po czarnym, warunki identyczne, a na baku robiłem zauważalnie więcej km...
Na stronie intercarsu są po 680zł oryginalne Safari Snorkel...
Jeden jest już u mnie...
Zostało 7sztuk 
Jeden jest już u mnie...

Zielony Autobus 2,7TDi