Moderator: Kosiarz
Takayuki pisze: Blacharze/oddać to komuś - nie ma mowy. Prędzej się zacznę doktoryzować z kolejnej dziedziny i robić sam...
Nie rozumiem, co z oponami? Są ślady obcierki, ale nic poza tym.Tatuś pisze:Pomyśl też o oponach
Takayuki pisze:Potraficie człowieka pocieszyć![]()
EDIT:
Lepiej Patryk powiedz, się znasz... czy w razie jakiejś [tfu tfu] przygody z ramą, mając ją luzem, jest technicznie wykonalna opcja prostowania tego, czy takie rzeczy tylko w erze albo osobówkach z podłużnicami z blachy 2mm?
wytnij z jakiegoś innego panoramicznego samochodowego , jaki problem ?LSD pisze:Ciesz się, że lusterko całe, bo wkładu do niego nie idzie nigdzie dostać. Coś o tym wiem
Zawinęło się na drugą stronę ale całeLSD pisze:Ciesz się, że lusterko całe, bo wkładu do niego nie idzie nigdzie dostać. Coś o tym wiem
Ooo, cieszy mnie to bardzo, chociaż oby nie trzeba było.Patryk 160 pisze: bywa to czasem trudne ale
rama jest jak najbardziej prostowalna
nie bój boja
ile mogą miec przebiegu takie opony jak na zdjęciach?Takayuki pisze:Nie rozumiem, co z oponami? Są ślady obcierki, ale nic poza tym.Tatuś pisze:Pomyśl też o oponach
Ok. 80kkmpilmar pisze: ile mogą miec przebiegu takie opony jak na zdjęciach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość