Moduł wycieraczek GDZIE SZUKAĆ Terrano II 93?
Moderator: Kosiarz
Moduł wycieraczek GDZIE SZUKAĆ Terrano II 93?
Witam,
Pierwsze pytanie, odnośnie wycieraczek. Wszystko na temat przełącznika itp. znalazłem na forum. Jeśli ktoś miał wariacje z chodzącymi wycieraczkami, proszę o info gdzie szukać modułu elektroniki, znalazłem coś podobnego w prawym nadkolu, ale to nie to, bo wycieraczki nadal działają (po odłączeniu)/ Pod maską też nie znalazłem. PROSZĘ O INFO Z LOKALIZACJĄ
Dawid
Pierwsze pytanie, odnośnie wycieraczek. Wszystko na temat przełącznika itp. znalazłem na forum. Jeśli ktoś miał wariacje z chodzącymi wycieraczkami, proszę o info gdzie szukać modułu elektroniki, znalazłem coś podobnego w prawym nadkolu, ale to nie to, bo wycieraczki nadal działają (po odłączeniu)/ Pod maską też nie znalazłem. PROSZĘ O INFO Z LOKALIZACJĄ
Dawid
Ostatnio zmieniony czw sty 02, 2014 1:50 pm przez dafvonqpa, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Terrano II 93
Fajnie jak byś jakiś podpis dał skąd jesteś itp. Zawsze możesz jakąś pomocną osobę w okolicy namierzyć. No chyba że autsajderem jesteś i Cię natłok gaduł męczy.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw sty 02, 2014 2:01 pm przez Dżem, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Terrano II 93
Dżem pisze:Jak będziesz tak tytułował swoje tematy to nawet jeśli raczy tu ktoś zajrzeć i Ci pomóc to następna osoba raczej nie trafi na tą odpowiedź żeby skorzystać w razie potrzeby.
Weź że się ogarnij ja też uważam że moje auto jest wyjątkowe ale mam świadomość że dla mnie i nie każdy musi podzielać moje zdanie więc nie tytułuję swoich problemów moim modelem.
Jak będziesz potrzebował następnej porady to nazwiesz Terrano II 93 vol2, vol3,vol4......?
Popraw to a ja wytnę swój bzdurny komentarz.
Fajnie jak byś jakiś podpis dał skąd jesteś itp. Zawsze możesz jakąś pomocną osobę w okolicy namierzyć. No chyba że autsajderem jesteś i Cię natłok gaduł męczy.
Pozdrawiam.
ŚWIĘTA RACJA, juz ogarnąłem.
Re: Moduł wycieraczek GDZIE SZUKAĆ Terrano II 93?
dafvonqpa pisze:Witam,
Dawid
Zimne luty trzeba poprawić ... pod maską , pod silnikiem z wycieraczek . Przerabiałem u siebie, same się uruchamiały i nie zawsze gasły
Satelita pisze:dafvonqpa pisze:Witam,
Dawid
Zimne luty trzeba poprawić ... pod maską , pod silnikiem z wycieraczek . Przerabiałem u siebie, same się uruchamiały i nie zawsze gasły
DZIĘKI, JUŻ WSZYSTKO ROZEBRAŁEM, a na to nie wpadłem

WAŻNA INFORMACJA,
Jeśli w trakcie jazdy dopadnie Was ten problem, to wystarczy wyjąć ten moduł. Będziecie mieli 2 pozycje. Zero wycieraczek i wycieraczki w najszybszym trybie. Awaryjnie można jezdzić.
Ostatnio zmieniony czw sty 09, 2014 5:12 pm przez dafvonqpa, łącznie zmieniany 1 raz.
Modul jest na grodzi pod silniczkiem od wycieraczek
i pasuje z innych nissanów z okresu, tylko tych bez płynnej regulacji biegu pośredniego...
jakby ktoś musiał wymienić to wyjąć stary, iść na szrot, szukać micr i modułów na taką samą wtyczką, z taką samą liczbą pinów...
jakby ktoś musiał wymienić to wyjąć stary, iść na szrot, szukać micr i modułów na taką samą wtyczką, z taką samą liczbą pinów...