Moduł wycieraczek GDZIE SZUKAĆ Terrano II 93?

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

dafvonqpa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Moduł wycieraczek GDZIE SZUKAĆ Terrano II 93?

Post autor: dafvonqpa » czw sty 02, 2014 11:28 am

Witam,

Pierwsze pytanie, odnośnie wycieraczek. Wszystko na temat przełącznika itp. znalazłem na forum. Jeśli ktoś miał wariacje z chodzącymi wycieraczkami, proszę o info gdzie szukać modułu elektroniki, znalazłem coś podobnego w prawym nadkolu, ale to nie to, bo wycieraczki nadal działają (po odłączeniu)/ Pod maską też nie znalazłem. PROSZĘ O INFO Z LOKALIZACJĄ

Dawid
Ostatnio zmieniony czw sty 02, 2014 1:50 pm przez dafvonqpa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dżem

Re: Terrano II 93

Post autor: Dżem » czw sty 02, 2014 12:15 pm

Fajnie jak byś jakiś podpis dał skąd jesteś itp. Zawsze możesz jakąś pomocną osobę w okolicy namierzyć. No chyba że autsajderem jesteś i Cię natłok gaduł męczy.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony czw sty 02, 2014 2:01 pm przez Dżem, łącznie zmieniany 1 raz.
Maverick 2.7 TD 3D 95r.
Terrano 2,7 TDI 5D 02r.
http://picasaweb.google.com/117691866936305131253

dafvonqpa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Terrano II 93

Post autor: dafvonqpa » czw sty 02, 2014 1:51 pm

Dżem pisze:Jak będziesz tak tytułował swoje tematy to nawet jeśli raczy tu ktoś zajrzeć i Ci pomóc to następna osoba raczej nie trafi na tą odpowiedź żeby skorzystać w razie potrzeby.
Weź że się ogarnij ja też uważam że moje auto jest wyjątkowe ale mam świadomość że dla mnie i nie każdy musi podzielać moje zdanie więc nie tytułuję swoich problemów moim modelem.
Jak będziesz potrzebował następnej porady to nazwiesz Terrano II 93 vol2, vol3,vol4......?

Popraw to a ja wytnę swój bzdurny komentarz.
Fajnie jak byś jakiś podpis dał skąd jesteś itp. Zawsze możesz jakąś pomocną osobę w okolicy namierzyć. No chyba że autsajderem jesteś i Cię natłok gaduł męczy.
Pozdrawiam.

ŚWIĘTA RACJA, juz ogarnąłem.

Awatar użytkownika
Satelita

Re: Moduł wycieraczek GDZIE SZUKAĆ Terrano II 93?

Post autor: Satelita » czw sty 02, 2014 8:19 pm

dafvonqpa pisze:Witam,

Pierwsze pytanie, odnośnie wycieraczek. Wszystko na temat przełącznika itp. znalazłem na forum. Jeśli ktoś miał wariacje z chodzącymi wycieraczkami, proszę o info gdzie szukać modułu elektroniki, znalazłem coś podobnego w prawym nadkolu, ale to nie to, bo wycieraczki nadal działają (po odłączeniu)/ Pod maską też nie znalazłem. PROSZĘ O INFO Z LOKALIZACJĄ

Dawid

Zimne luty trzeba poprawić ... pod maską , pod silnikiem z wycieraczek . Przerabiałem u siebie, same się uruchamiały i nie zawsze gasły

dafvonqpa
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: dafvonqpa » pt sty 03, 2014 7:58 pm

Satelita pisze:
dafvonqpa pisze:Witam,

Dawid

Zimne luty trzeba poprawić ... pod maską , pod silnikiem z wycieraczek . Przerabiałem u siebie, same się uruchamiały i nie zawsze gasły

DZIĘKI, JUŻ WSZYSTKO ROZEBRAŁEM, a na to nie wpadłem :)

WAŻNA INFORMACJA,

Jeśli w trakcie jazdy dopadnie Was ten problem, to wystarczy wyjąć ten moduł. Będziecie mieli 2 pozycje. Zero wycieraczek i wycieraczki w najszybszym trybie. Awaryjnie można jezdzić.
Ostatnio zmieniony czw sty 09, 2014 5:12 pm przez dafvonqpa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Satelita

Post autor: Satelita » pn sty 06, 2014 8:06 pm

Modul jest na grodzi pod silniczkiem od wycieraczek

Awatar użytkownika
Thespian

Post autor: Thespian » pn sty 13, 2014 11:53 am

i pasuje z innych nissanów z okresu, tylko tych bez płynnej regulacji biegu pośredniego...

jakby ktoś musiał wymienić to wyjąć stary, iść na szrot, szukać micr i modułów na taką samą wtyczką, z taką samą liczbą pinów...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”