Moderator: Kosiarz
Witam bieszczadzkiego ujeżdżacza Patrola.Sławomir Cichacz pisze:Hejka Witam wszystkich jestem z Bieszczadowa toczę cztery kółeczka nie od dziś ale od dziś jestem na forum:) Pozdroostro
no jak nam znów tak będzie ,,słabo iść" to ja nie wiem ale akt zgonu sobie muszę wtedy wypisać heheprzem81 pisze:Witamy bieszczadzkiego ujeżdżacza Patrola.Sławomir Cichacz pisze:Hejka Witam wszystkich jestem z Bieszczadowa toczę cztery kółeczka nie od dziś ale od dziś jestem na forum:) Pozdroostro
Chlebem i solą, a bimbrozje wychylimy w realu już niedługo po raz kolejny.
Sławomir Cichacz pisze:no jak nam znów tak będzie ,,słabo iść" to ja nie wiem ale akt zgonu sobie muszę wtedy wypisać heheprzem81 pisze:Witamy bieszczadzkiego ujeżdżacza Patrola.Sławomir Cichacz pisze:Hejka Witam wszystkich jestem z Bieszczadowa toczę cztery kółeczka nie od dziś ale od dziś jestem na forum:) Pozdroostro
Chlebem i solą, a bimbrozje wychylimy w realu już niedługo po raz kolejny.
w końcuSławomir Cichacz pisze:Hejka Witam wszystkich jestem z Bieszczadowa toczę cztery kółeczka nie od dziś ale od dziś jestem na forum:) Pozdroostro
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość