Dobrze prawisz młody człowiekuMroczny pisze:Każdy lift wyciąga wał.

Moderator: Kosiarz
Dobrze prawisz młody człowiekuMroczny pisze:Każdy lift wyciąga wał.
przyzwyczaić sięAcerosss84 pisze:To co mam teraz zrobić ?
Ta opcja jest jak cytryna, powoduje grymas na twarzy, rozwarcie zwieraczaklucz13 pisze:przyzwyczaić sięAcerosss84 pisze:To co mam teraz zrobić ?
Z tym to raczej nie będzie problemu , auto i tak tylko używane w weekend , ale bardziej chodzi mi o względy techniczne czy przez to zaraz sie nie upie.... Cos kolejnego??klucz13 pisze:przyzwyczaić sięAcerosss84 pisze:To co mam teraz zrobić ?
ja tak walczyłem w tujocie z wibracjami. Zmieniłem wahacze, wały.. wydałem parę koła aby zrozumieć, ze to jednak... opony.Acerosss84 pisze:Masz racje jestem początkujący dlatego tez szukam porady na forum,jest tu milion ludzi i może ktoś ma podobnie,nikogo nie obwiniam jak czytałeś dalej .Dla mnie cenna informacja będzie to czy to ze drży bo drżyto faktycznie sie przyzwyczaić czy nie wyjeżdżać z garażu bo daleko nie dojedzie
A to ze jechało nim paru ludzi którzy sie na tym znają i twierdza ze jest ok to to mnie uspakaja
Z uwagi na fakt że poruszam się fabią jestem w temacie.Acerosss84 pisze:Witam,mam problem mianowicie ,po lifcie +2 i wymianie polibuszy pojawił sie problem tylko nie wiem czy to ma jakiś z tym związek ,ale do rzeczy auto przy 80km/h 2000obr i zaczyna cos jakby trzeć pod podlega i buczeć, przy tej samej prędkości wciskając sprzęgło to samo! Wciskając sprzęgło na postoju bądź mniejszej prędkości nic ,cisza :/ krzyżaki? Z góry dzieki za każda poradę
Nie przenoś zwyczajów z sypialni na motoryzację...suzi4WD pisze:spryskać wszystko przepracowanym olejem.
Wazelina tyż dobrze robi w motoryzacjiernil pisze:Nie przenoś zwyczajów z sypialni na motoryzację...suzi4WD pisze:spryskać wszystko przepracowanym olejem.
No,suzi4WD pisze:Prezentujecie typowe myślenie braku czystości przedmałżeńskiej.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości