To mnie się też nie chceernil pisze:Ocipiałeś? W takie zimno?

Moderator: Kosiarz
To mnie się też nie chceernil pisze:Ocipiałeś? W takie zimno?
42 daje rade - tym odkrecone, chociaz chyba idealnie nie bo troche luzu jest.Raymund pisze:Nie 42 przypadkiem ?bsh pisze:Pamieta ktos moze jaki rozmiar klucza na nakretke od wasa przekladni - ta duza? Nie mam takich kluczy i musze pozyczyc to i rozmiar potrzebuje.
NIEmiastek pisze:Czy wiatrak od chłodnicy jest taki sam w Y61 i Y60 w silniku 2.8?
Ktoś Ci psikusa zrobił ?vandall_jr pisze:Też dość ważne, jest nie uruchamianie silnika podczas pracy pod maską
Faktvandall_jr pisze:No wiesz ... jak jestdo dobrego psikusa to klakson wystarczy
dyfer tak,FilipT pisze:Takie pilne pytanie na szybko.
czy dyfer tylny w 60 byl taki sam jak w 61?
czy polosie tylne sa takie same w 60 jak w 61? chodzi o wieloklin i szerokosc wieloklinu.
pozdrawiam i dziekuje!
Wczoraj mi sie nudzilo i założyłem stary pasek ale jeszcze w db. stanie , jest dłuższy od nowego (naciągnął sie przez pare lat) ale dziś rano nic nie piszczalRaymund pisze:Myslisz![]()
Po psiknieciu siliconem przestaje piszczec, a bez psikania to po ok.10. Piszczy tylko po nocy.
Wczesniej przed wymiana napinacza piszczal mocniej i dluzej. Na jutro będę mial nowy krótszy o 5-7mm pasek.
Kutwa kalafonie mam ale skad dykte wziacPatryk 160 pisze:rozpuść w dykcie trochę kalafonii i posmaruj pasek który piszczy .
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości