mam ten komfort ze robie sobie przerwy po kilka tygodni i zawsze wracam z usmiechem na ryju
warto ladne K miec w garazu

Moderator: Kosiarz
pojara90 pisze:Moje 3 grosze.
Coś mi się rocznik nie zgadza całą resztąAle OK większego znaczenia to niema.
Szkoda , że nie zachowały się ori foteleZa to szacun za nie urwany uchwyt tylniej szyby
![]()
Jak zdrowy ten 3.3 to można go uturbić lecz to nie są tanie rzeczy![]()
Zimą można rozpalić pod miską ogień i dać mu "gazetkę do poczytania"
O ile jest dobre paliwo + działające świece i akumulatory, to 3,3 zawsze odpali.pojara90 pisze:Moje 3 grosze.
Coś mi się rocznik nie zgadza całą resztąAle OK większego znaczenia to niema.
Szkoda , że nie zachowały się ori foteleZa to szacun za nie urwany uchwyt tylniej szyby
![]()
Jak zdrowy ten 3.3 to można go uturbić lecz to nie są tanie rzeczy![]()
Zimą można rozpalić pod miską ogień i dać mu "gazetkę do poczytania"
No właśnie, myślałem że wolnegossaka nie produkowali do końca.Patryk 160 pisze:to już jest Hiszpański kundel
Czasem nie chce zgasnąć nawet jak tego chcesztomek 79 pisze:nie widze sensu gaszenia
Cena w ogłoszeniu jest ceną nettoTOMASZ-B pisze:Witam.Czy ktoś coś wie na temat tego nissana?
http://allegro.pl/nissan-patrol-gr-y60- ... 26392.html
powaznie potrzebujesz taki motor z tujoty o mocy 250 km?
EXTREM słynie z radykalnych rozwiązań. Kiedys widzialem zamontowane po dwa amory na kolo - ich patentben88 pisze:Mariusz to mój kolega się trochę na niego napalił i tak dumamy.
Rozmawiałem wiesz z kim o tym projekcie i jest to temat do przemyślenia.
A skrzynia 12 v nie nadaje sie do 24 v.dobrze ze spytałem.
Co do tego projektu odezwę sie na P W.
Pozdrawiam
nie twierdze ze nie mozna miec po dwa, mozesz miec i osiem jak chcesz.Wowos pisze:A dlaczego niby nie można mieć po dwa amory na koło ?![]()
Praktyka dość często stosowana w sporcie - nie tylko przez extremowców...
olinunieniu pisze:witam
czyli fura lipa bo mozna za to miec dwa patrole skyline i jeszcze niewiadomo po co ma po dwa amory i silnik 4.2 td tez nie taki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości