Serwis / mechanik 4x4 Zabrze i okolice
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Serwis / mechanik 4x4 Zabrze i okolice
Witam, jako że stałem się trochę przypadkowo właścicielem patrola GR chciałem Was poprosić o polecenie jakiegoś konkretnego serwisu / mechanika który zna się na patrolach. Muszę podjechać z moim nowym nabytkiem ( spadek po zmarłym dziadku - leśniku ) do kogoś kto mi uczciwie doradzi co i jak, czy warto go reanimować. Ktoś kto nie naciągnie mnie ( całkowitego laika ) na koszty, ale kogoś kto uczciwie zajmie się autem. Dziadek zawsze wychwalał swoje auto, mówił, że przejedzie wszystko, ale ja wcześniej się tym nie interesowałem kompletnie. Teraz pooglądałem trochę dziadka szpargałów i jest tam kupe rzeczy o patrolu, a w garażu jakieś części. Sorki za przydługi wstęp, ale nie chcę się nadziać się na jakiegoś pseudo mechanika bo wiem że dziadek kochał to auto tylko trochę się z niego naśmiewaliśmy, że bardziej go kocha niż babcię
. Jeśli jest konkretny serwis dalej, ale warto podjechać to nie problem. Dziękuję za wszelką pomoc....

Re: Serwis / mechanik 4x4 Zabrze i okolice
Ja w sumie robię sam i jakimś ekspertem nie jestem, jakbyś chciał podjechać pogadać to nie ma sprawy, pisz na priv'a .
GR Y60 2.8 '95, IC , ExtremeTrekker II ...
to jeszcze nie naprawił

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
- jestem tu nowy...
nie rozumiemklucz13 pisze:to jeszcze nie naprawił![]()

Świeżak4x4 pisze:Witam, jako że stałem się trochę przypadkowo właścicielem patrola GR chciałem Was poprosić o polecenie jakiegoś konkretnego serwisu / mechanika który zna się na patrolach. Muszę podjechać z moim nowym nabytkiem ( spadek po zmarłym dziadku - leśniku ) do kogoś kto mi uczciwie doradzi co i jak, czy warto go reanimować. Ktoś kto nie naciągnie mnie ( całkowitego laika ) na koszty, ale kogoś kto uczciwie zajmie się autem. Dziadek zawsze wychwalał swoje auto, mówił, że przejedzie wszystko, ale ja wcześniej się tym nie interesowałem kompletnie. Teraz pooglądałem trochę dziadka szpargałów i jest tam kupe rzeczy o patrolu, a w garażu jakieś części. Sorki za przydługi wstęp, ale nie chcę się nadziać się na jakiegoś pseudo mechanika bo wiem że dziadek kochał to auto tylko trochę się z niego naśmiewaliśmy, że bardziej go kocha niż babcię. Jeśli jest konkretny serwis dalej, ale warto podjechać to nie problem. Dziękuję za wszelką pomoc....
Rajmund ,Trachy ,Raciborska 22

LJ 70
Nie przejmuj sie, jego nikt na trzezwo nie rozumieŚwieżak4x4 pisze:nie rozumiemklucz13 pisze:to jeszcze nie naprawił![]()

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Daj zdjecie tego Patrola
Bo coś mi tutaj śmierdzi ściemą 

GR Long y60 ,
MOJA ZASADA ,,DWÓJA I GAZU OD CHUJA,,
Król Liftu jest tylko jeden.
-
- jestem tu nowy...
Chciałem Wam podziękować za pomoc, dostałem konkretne namiary i jak tylko będzie chwila to podjade i zobacze co z tego wyjdzie. Jeszcze raz dziękuje....
@szwagier, jak tylko opanuje wklejanie zdjęć to coś wrzucę - żadnej ściemy nie ma , nie wiem co masz na myśli... Pozdrawiam wszystkich
@szwagier, jak tylko opanuje wklejanie zdjęć to coś wrzucę - żadnej ściemy nie ma , nie wiem co masz na myśli... Pozdrawiam wszystkich
Bo czasem jest tak że jakiś dzieciak prosi o pomoc podszywa się pod dorosłego i właściciela auta które jest jego ojca i robi nas za huuja, a Patrolowcy to ludzie bardzo uczuciowi madrzy i dobrzy ,jedynie co ci mogą zrobić to wpakować cie po pachy w bloto.Świeżak4x4 pisze:Chciałem Wam podziękować za pomoc, dostałem konkretne namiary i jak tylko będzie chwila to podjade i zobacze co z tego wyjdzie. Jeszcze raz dziękuje....

GR Long y60 ,
-
- jestem tu nowy...
Aha rozumiem, to nie taka, sytuacja tutaj nie ma miejscaszwagier1 pisze:Bo czasem jest tak że jakiś dzieciak prosi o pomoc podszywa się pod dorosłego i właściciela auta które jest jego ojca i robi nas za huuja, a Patrolowcy to ludzie bardzo uczuciowi madrzy i dobrzy ,jedynie co ci mogą zrobić to wpakować cie po pachy w bloto.Świeżak4x4 pisze:Chciałem Wam podziękować za pomoc, dostałem konkretne namiary i jak tylko będzie chwila to podjade i zobacze co z tego wyjdzie. Jeszcze raz dziękuje....
@szwagier, jak tylko opanuje wklejanie zdjęć to coś wrzucę - żadnej ściemy nie ma , nie wiem co masz na myśli... Pozdrawiam wszystkich![]()

- MotoWicher
- jestem tu nowy...
Mówisz teraz poważnie, czy się naśmiewasz??Mag69 pisze: Rajmund ,Trachy ,Raciborska 22
A coś bliżej Zabrza, Rudy Śląskiej??
Też by mi się przydał jakiś dobry warsztacik 4x4. Większość rzeczy robię sam, ale czasami melina ojca jest zajęta przez inny wóz i muszę czekać na swoją kolej

Mój koń nie mieści mi się w dłoń
Całkowicie poważnie, Rajmund jest znanym mechanikiem co może potwierdzić parę osób z forum.MotoWicher pisze:Mówisz teraz poważnie, czy się naśmiewasz??Mag69 pisze: Rajmund ,Trachy ,Raciborska 22
Też by mi się przydał jakiś dobry warsztacik 4x4. Większość rzeczy robię sam, ale czasami melina ojca jest zajęta przez inny wóz i muszę czekać na swoją kolej
tu namiary:
http://dobrymechanik.pl/mechanicy/trach ... enryk.html

LJ 70

Kopalnia Mocy
ul. Hagera 43
41-800 Zabrze
email: biuro@rally-tech.pl
tel. 601 492 441 lub 603 90 30 50
Koleś nazywa się Kuba.

GR Long y60 ,
- MotoWicher
- jestem tu nowy...
Pytałem, bo myślałem, ze to podpuchaMag69 pisze:Całkowicie poważnie, Rajmund jest znanym mechanikiem co może potwierdzić parę osób z forum.MotoWicher pisze:Mówisz teraz poważnie, czy się naśmiewasz??Mag69 pisze: Rajmund ,Trachy ,Raciborska 22
tu namiary:
http://dobrymechanik.pl/mechanicy/trach ... enryk.html

Czasami bywam u znajomego w Bargłówce, to przejeżdżam obok meliny Rajmunda

Senkju weri macz dobry człowiekuszwagier1 pisze:![]()
KOPALNIA MOCY ZABRZE
![]()
![]()
Kopalnia Mocy
ul. Hagera 43
41-800 Zabrze
email: biuro@rally-tech.pl
tel. 601 492 441 lub 603 90 30 50
Koleś nazywa się Kuba.

Rozumiem, ze ta Kopalnia Mocy i Wiedzy obsługuje także Gallopery

Mój koń nie mieści mi się w dłoń