TERRANO II 2,7 Tdi - wyprawówka - wady i zalety
Moderator: Kosiarz
Re: TERRANO II 2,7 Tdi - wyprawówka - wady i zalety
Dzięki za podpowiedzi. Właśnie kupiłem dziś Montereya. Ja zamykam wątek może ktoś inny będzie go potrzebował i poprowadzi go dalej
Monterey 3,1D '97 LTD - na razie seria, w planie wyprawówka
HCPunk
HCPunk
To co Wolfik, ugościsz pod koniec wakacji żeby sprawdzić na Gubałówce wady i zalety Terrano? 

Oczywiscie ze tak 

Tylko daj w jakimś temacie troszkę wcześniej znać - coby wygospodarować czas 

WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Panie, czasy niepewne. Wybory idą więc weź tu coś zaplanuj.
Spontaniczne ruszenie wyjdzie w ostatni tydzień wakacji. Bez naklejek, bez koszulek (ale w majtkach
), bez oprawy medialnej, rodzinny sponton. 

Spontaniczne ruszenie wyjdzie w ostatni tydzień wakacji. Bez naklejek, bez koszulek (ale w majtkach

W ostatni tydzień to już powinienem wrócić do kraju...
Mam nadzieję, że uda mi się dojechać
Mam nadzieję, że uda mi się dojechać

WJ21
Mówisz i masz:nissterr pisze:Tylko daj w jakimś temacie troszkę wcześniej znać - coby wygospodarować czas
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?p=8108388#p8108388
Wakacje w tym roku sa do konca wrzesnia i mam nadzieje ze o tym terminie mowicie. W sierpniu moja rama jest wstepnie ugadana do piaskowania i epoksydowania.Dżem pisze:To co Wolfik, ugościsz pod koniec wakacji żeby sprawdzić na Gubałówce wady i zalety Terrano?
Podobno błoto konserwuje