Hej,
zastanawiam co lepsze.
Automaty w patrolach są chyba dość żywotne ale daleko od domu manual bezpieczniejszy.
Jak sądzicie?
GU4 automat czy maual
Moderator: Kosiarz
GU4 automat czy maual
Pozdrawiam
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Patrol Y61-2,8 TD LONG - na wyprawy.
Re: GU4 automat czy maual
same automaty w patrolu sa mocne i raczej niepsujące
ale miałem taką skrzynie w longu z 3.0 , jak dlamnie to lipa ,całkowicie niepodobało mi się delikatne dołożenie gazu a skrzynia zmieniała bieg na wyższy
mam jeszcze taki automat w 4.2 benzynie , zabiera troche zdrowia ale taki zestawa jest już akceptowalny
ale miałem taką skrzynie w longu z 3.0 , jak dlamnie to lipa ,całkowicie niepodobało mi się delikatne dołożenie gazu a skrzynia zmieniała bieg na wyższy
mam jeszcze taki automat w 4.2 benzynie , zabiera troche zdrowia ale taki zestawa jest już akceptowalny
y61 tb42 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
Ja mam automata z 2005 i jestem bardzo zadowolony. Masz możliwość ustawienia kiedy ma wchodzić na nastepny bieg. Reaguje tez na styl jazdy. Jezeli energicznie wciskasz gaz to dobija do czerwonego i dopiero zmienia na następny. Plusem jest to ze zawsze masz wolną jedną rękę. 

- Misiek Cypr
-
Przestan mulic, kup ten co bedzie w dobrym stanie. Jeden I drugi spelni swoje zadanie.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Potwirdzam. Grunt to bez rudej