Michał4x4 pisze:A co tam jest za silnik? Bo mi to na RD28T nie wygląda
To jest RD28T auto to przejściówka. Rok się zgadza

Moderator: Kosiarz
Michał4x4 pisze:A co tam jest za silnik? Bo mi to na RD28T nie wygląda
To na youngtimera moim zdaniem szuka się jak najlepszej bazy, co by później wyłatkowanym z blachy ulepem nie jeździć.wojak4321 pisze:Bo bardziej praktyczny, szukam patrola jako drugie auto co by się rekreacyjnie przejechać nie do offroadu chce mieć takiego youngtimera i go do stanu wzorowego doprowadzić.
Za mniej kupiłem swojego Safari 4.2 24V który nie był zgnity, miał względem ogłoszenia jeszcze mechanika oryginalnego i elektryka, zderzaki miał przykręcane a nie spawane do ramy [samo to powinno dyskwalifikować auto... właściciela w zasadzie], nowe zawieszenie z liftem, lift budy, nowe koła 35, itp itd, cudo, przebieg 189kkm jak każdy z ogłoszenia, acz import Japonia to kto tam wie, może prawdziwyMarekGaz pisze:toto ktoś zna ... wart aż tyle http://otomoto.pl/oferta/nissan-patrol- ... 494d000e40
Co za bak na 150, były w Y60 fabrycznie dodatkowe zbiorniki?wojak4321 pisze:Chyba jednak go sobie odpuszczę i wybiorę się oglądnąć tego. Gość włożył w niego 12tyś w 6 lat tak że coś tam dłubał a nie tylko zajeździł ale znowu z drugiej strony jaki on musi mieć przebieg skoro tyle dołożył do niego.
http://sprzedajemy.pl/sprzedam-nissan-p ... nr36091527
Z tymi bazami takimi dziewiczymi w Y 60 to chyba już coraz gorzej będzie coś wygrzebaćMarcingalloper pisze: To na youngtimera moim zdaniem szuka się jak najlepszej bazy, co by później wyłatkowanym z blachy ulepem nie jeździć.
PewnieTakayuki pisze:A mi z kolei pasuje środek... jeszcze bardziej wygląd![]()
Kwestia gustu
Czyli pewnie akuratZbychoS pisze:Mam tak zwane ambiwalentne uczucia ... że za mało i że za dużo
O to toTakayuki pisze:A mi z kolei pasuje środek... jeszcze bardziej wygląd![]()
Kwestia gustu
Najpierw sprzedajecie jeden po drugim a potem dziwicie się wysypem jesiennych kasztanów typu chcę zacząćpilmar pisze:moje D40 też już zadatkowane.
Y 60 króciak ze środkiem z Y 61 i silnikiem Jeepa V8Marcingalloper pisze:O to to
Niesokół wędrowny pisze:Y 60 króciak ze środkiem z Y 61 i silnikiem Jeepa V8Marcingalloper pisze:O to toi tak się rodzą te tzw. projekty pewnie ...
To zmień nicka tak jak taki jeden od 160 i hejaMarcingalloper pisze: 60 w 3d z klimą bym nie pogardził. Jeszcze lepiej gdyby to był long safari.
No niestety, jak będę już czegoś szukał to będzie to Toyota 80. Zakochałem się w pewnej w kolorze khaki na 35 calowej gumie. Nie wiem ile to miało liftu ale brodę miałem na wysokości tu gdzie zaczyna się szyba w drzwiachTakayuki pisze:To zmień nicka tak jak taki jeden od 160 i hejaMarcingalloper pisze: 60 w 3d z klimą bym nie pogardził. Jeszcze lepiej gdyby to był long safari.
No to będzie na parking pod tesco z polbruku, bo jak najedziesz prawymi kołami na krawężnik to boka zaliczysz. A co w teren?Marcingalloper pisze: Takie coś chcę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość