Linka gazu do k160 2.8 benzyna

Patrol, Pickup, Terrano, Navara, Pathfinder

Moderator: Kosiarz

sjepka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Linka gazu do k160 2.8 benzyna

Post autor: sjepka » czw maja 30, 2019 8:52 am

Witam Wszystkich
Panowie poszukuję linki gazu do silnika jak wyżej oryginału nie znajdę dlatego poszukuje informacji z czego można zaadoptować na podmiankę
A przy okazji mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie kiedyś słyszałem, że ktoś przerabiał gaźnik w tym silniku na wtrysk z poloneza. poszukuje jakiś informacji w tym temacie
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi
Nissan patrol k-160
Jeep Cherokee
Suzuki Vitara

Patryk 160

Re: Linka gazu do k160 2.8 benzyna

Post autor: Patryk 160 » czw maja 30, 2019 9:39 pm

sjepka pisze:
czw maja 30, 2019 8:52 am
Witam Wszystkich
Panowie poszukuję linki gazu do silnika jak wyżej oryginału nie znajdę dlatego poszukuje informacji z czego można zaadoptować na podmiankę
A przy okazji mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie kiedyś słyszałem, że ktoś przerabiał gaźnik w tym silniku na wtrysk z poloneza. poszukuje jakiś informacji w tym temacie
Pozdrawiam wszystkich i z góry dziękuje za wszystkie podpowiedzi
nissan maxima jak dobrze pamiętam sie przekłada p&p
ale musisz wiedzieć, że jak mu dowalisz mocy to bardzo wujaskrawią się wszelkie niedoskonałości starego umęczonego silnika...
tak jakbyś starca naszprycował dopalaczami jakimiś, na chwilę dostanie korbę ale dość szybko wyzionie ducha .
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu

sjepka
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Re: Linka gazu do k160 2.8 benzyna

Post autor: sjepka » pt maja 31, 2019 9:39 am

Silnik 2 lata temu wyremontowałem tak że mam nadzieję że szybko nie padnie, teraz chce założyć gaz dlatego zastanawiam się nad wymianą gaźnika na wtryski a tak jak wspominałem słyszałem że przerabiał ktoś na wtrysk z poloneza
Nissan patrol k-160
Jeep Cherokee
Suzuki Vitara

ODPOWIEDZ

Wróć do „Nissan”