TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam wszystkich mam na imię Krzysiek jestem z okolic Biłgoraja do niedawna byłem posiadaczem pajero 2 teraz chciałbym kupić Y61
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witam wszystkich forumowiczów od niedawna stałem się posiadaczem Patrola Y61 z 1999r silnik 2.8 lekko zmotaneg
Nie jest to moja pierwsza terenówka miałem już montereya 3.2, frontere 2.0, pajero 2.8, l200 2.5 i jakieś nieistotne ośki.
Mieszkam pod Babią Góra. Biorę się za czytanie może znajdę rozwiązania moich problemów.
Pozdrawiam
Nie jest to moja pierwsza terenówka miałem już montereya 3.2, frontere 2.0, pajero 2.8, l200 2.5 i jakieś nieistotne ośki.
Mieszkam pod Babią Góra. Biorę się za czytanie może znajdę rozwiązania moich problemów.
Pozdrawiam

Witam, Tomek z tej strony. Jestem nowy, od maja właściciel Patrol K260, puki co seria SD33T na oponach Yokohama Geolandar MT G003 33x12,5 R15.
-
- jestem tu nowy...
czesc Witam wszystkich... mam Patrola wkońcu czy słusznie ? zobaczymy. wczesniej miałem Suzuki vitare która dojechała do Rumuni w kawałkach.
W wakacje 2020 planuje wyjazd na Ukraine, ogulne jeżdzenie w cieżki off road i rodzinny camping. Fura narazie cywil ale na pace bedzie wyciągarka, trapy, piła stihl, i jeszcze wiele innych...
W wakacje 2020 planuje wyjazd na Ukraine, ogulne jeżdzenie w cieżki off road i rodzinny camping. Fura narazie cywil ale na pace bedzie wyciągarka, trapy, piła stihl, i jeszcze wiele innych...
- goralski
-
- Kontaktowanie:
IQ userów leci jak frankowicz z 10 piętra 

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Witam wszystkich
WItam wszystkich jestem tu nowy chodz od dawno dawna obserwuje te forum jestem szcześliwym posiadaczem Patrola Y60 i borykam sie z małym problem jak podpiąć pilot do centralnego gdzie sie wpiać z kablami bo niemam pojecia . dzieki za info i jeszce raz wszystkich pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
Cześć wszystkim, miło jest mi dołączyć do grona osób posiadających samochody terenowe.
Dopiero zaczynam przygodę z off-road i jest to mój pierwszy samochód z napędem 4x4, posiadam Nissana Terrano 2 z silnikiem 2.7.

Dopiero zaczynam przygodę z off-road i jest to mój pierwszy samochód z napędem 4x4, posiadam Nissana Terrano 2 z silnikiem 2.7.
-
- jestem tu nowy...
Cześć wszystkim
W koncu spełniłem swoje marzenie i stałem się posiadaczem patrola y60 w 2.8td z 1990. Kupiłem pomodzone auto w krótkiej wersji: stalowe zderzaki, wyciągarka, oświetlenie led, 33cal Mt. Nastawiam się na błoto i turystykę, wiem krótki może być mało wygodny do podróżowania ale dla chcącego nic trudnego. Miałem parę rzeczy do ogarnięcia od początku jak cieknący uszczelniacz wału przedniego, oleje, alternator. Szykuje się do kupa bądź spawania bagażnika dachowego, montażu intercoolera, liftu 2cal. W tym roku chciałbym zaliczyć Bieszczady jako wyjazd treningowy oraz Rumunię bądź inny kraj na Bałkanach w większej ekipie. Mam nadzieję że znajdę tu masę pomocnych informacji na temat tego auta, oraz równiez podzielę się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam
W koncu spełniłem swoje marzenie i stałem się posiadaczem patrola y60 w 2.8td z 1990. Kupiłem pomodzone auto w krótkiej wersji: stalowe zderzaki, wyciągarka, oświetlenie led, 33cal Mt. Nastawiam się na błoto i turystykę, wiem krótki może być mało wygodny do podróżowania ale dla chcącego nic trudnego. Miałem parę rzeczy do ogarnięcia od początku jak cieknący uszczelniacz wału przedniego, oleje, alternator. Szykuje się do kupa bądź spawania bagażnika dachowego, montażu intercoolera, liftu 2cal. W tym roku chciałbym zaliczyć Bieszczady jako wyjazd treningowy oraz Rumunię bądź inny kraj na Bałkanach w większej ekipie. Mam nadzieję że znajdę tu masę pomocnych informacji na temat tego auta, oraz równiez podzielę się swoimi doświadczeniami. Pozdrawiam
Cześć Wszystkim,
Jestem tutaj świeżutki, Mieszkam na Śląsku i od 3 tygodni jestem właścicielem Navary NP300. Wszedłem na to forum, bo mam w planie powoli wchodzić w świat off-roadu.
Czy ktoś z was ma do polecenia jakieś trasy na Śląsku (bliżej Dąbrowy), które dla początkujących są w sam raz na samotną przejażdżkę ? Chodzi mi o to żeby nie było nie do przejechania dla początkującego, oraz żebym nie zdu***ł sobie auta za pierwszym razem bo tylko się zrażę
Wielkie dzięki i pozdrówki !
Jestem tutaj świeżutki, Mieszkam na Śląsku i od 3 tygodni jestem właścicielem Navary NP300. Wszedłem na to forum, bo mam w planie powoli wchodzić w świat off-roadu.
Czy ktoś z was ma do polecenia jakieś trasy na Śląsku (bliżej Dąbrowy), które dla początkujących są w sam raz na samotną przejażdżkę ? Chodzi mi o to żeby nie było nie do przejechania dla początkującego, oraz żebym nie zdu***ł sobie auta za pierwszym razem bo tylko się zrażę

Wielkie dzięki i pozdrówki !
Czesc,
witam wszystkich.
Jestem nowy na forum ale stary w temacie
Samochod Y60, 2.8 i Y61, 2.8
Pozdr.
witam wszystkich.
Jestem nowy na forum ale stary w temacie

Samochod Y60, 2.8 i Y61, 2.8
Pozdr.
Pochwalony,
Jestem nowy na forum jak i w temacie.
Kupiłem k260 2.8 dt 92rok. mam nadzieje, że znajdę tu sporo przydatnych informacji,
pozdrawiam
Jestem nowy na forum jak i w temacie.
Kupiłem k260 2.8 dt 92rok. mam nadzieje, że znajdę tu sporo przydatnych informacji,
pozdrawiam
Siema. No latwo nie bedzie, ale szanse masz.
Pochwal sie tym kanciatkiem.
Pochwal sie tym kanciatkiem.
Bubaru outback na A/T
DR 750s

DR 750s
witamy , czy ludzie mają problem żeby wpisać skąd są , jest łatwiej pomóc , doradzić , na szajzdzbuku udostępniają wszystko i jeszcze więcej
lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Niestety nie można wrzucić tu bezpośrednio foty, a szkoda. Na inne serwery nie chce mi się wrzucać szczerze mówiąc.
Ogólnie Baba Yaga bo tak go sobie nazwałem, jest serią bez przeróbek do terenu. Widać, że ktoś trochę w nim pogrzebał, reparaturki wstawił. Jednak tapicerka do naprawy i podsufitka...i wiele innych pierdół jak na auto, które ma prawie 30 lat. Ogólnie chciałbym go zrobić na klasyka, a nie na przeprawowca.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
Dzień dobry, dawno mnie tu nie było. Witam szacowne grono .
W260 2.8D 32MT/32M+S