Ludzie często pisza takie bzdety, ze z ... powodu wyjazdu... etc.Patryk 160 pisze:padłem i płakałem,komario pisze:....
![]()
nie jestem ciężko chory, nie wyjeżdżam, nie wysyłam dziecka na studia .
Troche humoru w ogłoszeniu to nic zlego,
Moderator: Kosiarz
Ludzie często pisza takie bzdety, ze z ... powodu wyjazdu... etc.Patryk 160 pisze:padłem i płakałem,komario pisze:....
![]()
nie jestem ciężko chory, nie wyjeżdżam, nie wysyłam dziecka na studia .
Ja wychodzilem juz sciezke w ministerstwiegrzes pisze:ciezko znalezc ... ale cos tam mozna...
Oczywiście, bo warto zerknąć i przygotować się do poprawy tego stanu przy/po zakupieTakayuki pisze:O, ... tylko czy jest sens ...?
A propos drzwi z tyłu i montażu koła zapasowego.Takayuki pisze:To jeszcze są drobnostki typu zawiasy drzwi roztelepane i otwarte drzwi latają góra-dół zewnętrzną częscią, zawiasy bagażnika smarowane ostatnio przez Japończyka i ciężko pracujące, u mnie zamek maski do regulacji i odboje do wymiany - a i tak lata na dziurach na boki, itp w sumie eksploatacyjne rzeczy które już trzeba by sobie dokładniej przypomnieć
No i nie wiem czy Y61 nie ma tak samo, więc to żadna różnica będzie
Mam 35 na oryginalnej stalówce na drzwiach, był fabryczny rozmiar.komario pisze: A propos drzwi z tyłu i montażu koła zapasowego.
Każdą zmianę ogumienia na większą tylne drzwi znoszą tragicznie.
A 35 cali z tyłu na drzwiach i długa wyprawa skończą się roztelepaniem kompletnym zawiasów z tyłu i drzwi.
Największą wadą jest to, że nie ma już nowych patroli (nie mowie o suvach typu Y62), to oznacza, ze nie bedzie juz kilkuletnich w dobrym stanie calkiem niedlugo.Takayuki pisze:Już były, 2 strony na temat wystarczą![]()
A co myślisz o MussoKryH pisze:Coś mi się wydaje, że zacznę wkrótce samodzielnie odkrywać wady Y61więc w akcie rozpaczy nadal o nie proszę
Prawdę mówiąc to w ogóleMarcingalloper pisze: A co myślisz o Musso
czemu większość zaczyna od końca ?KryH pisze:...... na 5-os czyli szyby w tylnych drzwiach i tapicerka welurowa. Choć to pewnie betka w porównaniu do całej reszty
Myślę Ryśku2054 że i Ty nie zawracałbyś głowy innym takimi pytaniami o wady gdybyś nie chciał kupić. Ja także, co widać w poście o osobistym rozpoczynaniu wad poznawania niebawem. A że od tyłu, wszak jakoś rozmowę zacząć trzeba. Czyż nie?rysiek2054 pisze:...
takze nie kombinuj i cos kup
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości