Ciekawe co piszesz - tym bardziej, że Dominik w zeszlym sezonie jezdzil na zawieszeniu od Polonamalysz999 pisze:Co do zawieszenia to moim zdaniem Polon sie średnio zna. Dużo lepiej Dominik Samosiuk. Po za tym Polon jest nie słowny i jak ktoś sie nie zna to lepiej niech sobie daruje tą firmę.

Zgadzam się w 100% że Dominik świetnie dobiera i dostraja gotowe zawieszenia pod różne zmoty i rajdówki bo widzialem samochody przez dostrajane w akcji.
Polon z kolei jako jedyny mi znany zna sie na serwisie i budowie amortyzatorów. Doświadczyłem tego - zwrócilem się do innej firmy oferującej serwis amorów Kinga - usłyszałem, że musze im podać numery katologowe z pudełek (które już wyrzuciłem) potem oni zamówią cześci z USA a potem może za 3 miesiące bede miał je z powrotem... Do Polona amortyzatory zostały wysłane i wróciły po serwisie po dosłowanie kilku dniach.
W tej chwili mi 'podrasowywuje' bypassy i naprawia m.in jeden amortyzator, kóry myślałem, że będzie się nadawał na śmietnik - ma uszkodzenie mechaniczne - przetarcie i dziurę w zewnętrznym poszyciu - a tymaczasem usłyszałem przez telefon "ale rozje....ny jest ten twój amortyzator, ale nie przejmój się będzie jak nowy.
Doradzał mi, pomagał przy ustawieniu, pompował azotem na rajdach i to wszystko mimo, że nie kupiłem ich u niego, i są marki którą on oficjalnie się nie zajmuje - a w prakyce okazal się jedynym gościem, ktore jest mi je w stanie szybko serwisować.