Moderator: Kosiarz
wymiana ramy 3-10k zalezy w ktorym rejonie PL, w W-wie - wiadomo 10k - jak sie kiedys pytalem,Igor V8 pisze:Swoją drogą ...
Ktoś policzył całkowite koszty demontażu , montażu , piaskowania , malowania ramy ?
Igor V8 pisze:Swoją drogą ...
Ktoś policzył całkowite koszty demontażu , montażu , piaskowania , malowania ramy ?
Kiedyś poważnie o tym myślałem ...Raymund pisze:Igorku moze warto pomyslec nad konserwacja ramy przy okazji wymiany silnika?Igor V8 pisze:Swoją drogą ...
Taki szerszy pakiet startowy zrobiony jak trzeba![]()
![]()
iście amerykański styl rozumowaniaIgor V8 pisze:....... bo stwierdziliśmy że warsztat który robi wszystko ... nie robi nic
... ale niestety tak jestpppat pisze: nie można mówić że jak ktoś robi wszystko to nie robi nic
bo to jest niesprawiedliwe i ja się na to nie zgadzam
Wiesz o co mi chodzi ... może źle dobrałem słowapppat pisze: "kto robi wszystko nie robi nic"
Dokładnie na odwrótIgor V8 pisze:To mam rozumieć że z silnikiem mam się nie spieszyć ...LANDEK pisze:Myślę, że jak zabezpieczę to teraz epoksydem to będzie na długie lata ok.
Igor V8 pisze:Wiesz o co mi chodzi ... może źle dobrałem słowapppat pisze: "kto robi wszystko nie robi nic"
Bardziej skłaniam się w kierunku specjalizacji danego warsztatu
Po rozmowie z malarzami z lakierni najlepszy chlorokauczuk... @janusz daj spokój z takimi nowościami, bzduramijanusz k160 pisze:Porozmowie z kierowcami ciężarówek odnośnie konserwacji ram-sprawdza się olejna (elastyczna), epoksydy pękają (rama pracuje). Ciekawe, prawda?
Chyba na tydzień będę musiał tam zawitać, zeby się z wszystkimi z okolicy napićkuba500 pisze:a cześć Sylwuś, u nas wszystko git, młodego właśnie trzymam na ręku drugą piszę, brak czasu tylko ale po przeprowadzce się wyluzuje jakbyś był w okolicy to zaproszenie nadal aktualne![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości