TU WITAMY NOWYCH !!!
Moderator: Kosiarz
Re: TU WITAMY NOWYCH !!!
Witam wszystkich!
Okolice Piaseczna, a obecnie szukam Y60 do lekkiej jazdy
Okolice Piaseczna, a obecnie szukam Y60 do lekkiej jazdy
Hello, kupiłem niedawno Patrola 2.8TD GR Y61 - trochę mu rzeczy dolega ale myślę że niedługo go wyprowadzę na prosta - narazie typowa seria
Ma służyć do wypadu na rybki i bezdroża - typowo weekendowe auto.
Wcześniej miałem kilka 4x4 ale w trochę innych odsłonach (Audi S3, Evo IX, Evo X)
Pozdrówka!
Ma służyć do wypadu na rybki i bezdroża - typowo weekendowe auto.
Wcześniej miałem kilka 4x4 ale w trochę innych odsłonach (Audi S3, Evo IX, Evo X)
Pozdrówka!
Patrol GR Y61
witam
Tomek Zamość
juz czwarty Patrol (wszystkie krótkie 3d: 1xk260,2xY60) a...tym razem Nissan Patrol K260 1992r krotki 3d 2.8 TD seria -jeszcze?
założyłem 32''MT kopia Yokohama Geolandar i robi
pozdr
Tomek Zamość
juz czwarty Patrol (wszystkie krótkie 3d: 1xk260,2xY60) a...tym razem Nissan Patrol K260 1992r krotki 3d 2.8 TD seria -jeszcze?
założyłem 32''MT kopia Yokohama Geolandar i robi
pozdr
-
- jestem tu nowy...
Witam
Jestem z Gdańska.
Na forum szukam informacji o y61 2.8, Long.
Jak się zdecyduję na zakup, to będę męczył w temacie D + LPG
Pozdrawiam,
Jestem z Gdańska.
Na forum szukam informacji o y61 2.8, Long.
Jak się zdecyduję na zakup, to będę męczył w temacie D + LPG
Pozdrawiam,
Witam
Tomek Kłobuck
Mocno wczytuję się w artykuły TYRANA II
Pozdrawiam
Tomek Kłobuck
Mocno wczytuję się w artykuły TYRANA II
Pozdrawiam
Witam.
Adam Krzczonów
Y60 GR 2,8TD posiadam od 3 lat
Adam Krzczonów
Y60 GR 2,8TD posiadam od 3 lat
- witke
- jestem tu nowy...
Czesć wszystkim.
Tomek z Nasielska.
Zamierzam kupić y61 long lub LC 100. Jeszcze nie pojąłem ostatecznej decyzji. Mam nadzieję, że pomożecie mi podjąć dobrą decyzję.
Tomek z Nasielska.
Zamierzam kupić y61 long lub LC 100. Jeszcze nie pojąłem ostatecznej decyzji. Mam nadzieję, że pomożecie mi podjąć dobrą decyzję.
klocki i tarcze hamulcowe w razie potrzeby, sprzęgło teoretycznie też w razie potrzeby....
Witam wszystkich !
Michał z Płocka.
Od dłuższego czasu oswajam się z myślą o zakupie dużej (długiej) terenówki z przeznaczeniem na wyprawy bliższe i może nawet dalsze
Patrol jest na wiodącej pozycji, rozważam także dyskotekę... zalety mieszają się z wadami.
Pozdrawiam
M.
Michał z Płocka.
Od dłuższego czasu oswajam się z myślą o zakupie dużej (długiej) terenówki z przeznaczeniem na wyprawy bliższe i może nawet dalsze

Patrol jest na wiodącej pozycji, rozważam także dyskotekę... zalety mieszają się z wadami.
Pozdrawiam
M.
Witam wszystkich właśnie nabyłem patrola 3.3td trochę przerobionego i potrzebuje sie dowiedzieć jaką mozna załozyć blokadę na tył iteresuje mnie 100%. Pozdrawiam Darek
Witam wszystkich jestem z Łęcznej woj lubelskie
mam patrola y60 wcześniej była almera n15,primera p11 gt,mikra k11,amera n15,terrano r20,primera p10gt
pozdrawiam mam nadzieje ze MODERATOR przyjmie mnie do grupy LUBELSKIEJ
BŁOTO WCIĄGA
pozdrawiam Roman
mam patrola y60 wcześniej była almera n15,primera p11 gt,mikra k11,amera n15,terrano r20,primera p10gt
pozdrawiam mam nadzieje ze MODERATOR przyjmie mnie do grupy LUBELSKIEJ
BŁOTO WCIĄGA
pozdrawiam Roman
Patrol Y60 RD28 M/T 96r
był n15 p11gt k11 n15 r20 p10gt
był n15 p11gt k11 n15 r20 p10gt
Z tego wszystkiego zapomniałem się przywitać, więc szybciochem nadrabiam.
Heja, mam na imię Kamil i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Y60 krótkiego.
Heja, mam na imię Kamil i od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Y60 krótkiego.
Patrol Y60 2.8, TMIC, 4" SS Snorkel, 3" wydech, MBC
Burbo Astina 400KM+
Burbo Astina 400KM+

-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich patrolniętych 
Z tej strony Konrad z Olecka (warmińsko-mazurskie). Patrolka posiadam 3-4 lata. Kolega chciał mnie namówić na quada, ale mu powiedziałem, że jak kupię to terenówkę i tak się stało. Miał być K160 ale jest K260 3d i już się przyzwyczaiłem. Obecnie stoi w warsztacie - blacharka i po poczytaniu opinii na forum mam ambitny plan przerobić go na sprężyny i tu pytanie do szanownych kolegów: czy obudowy mostów od GR Y60 pasują do wnętrzności od K260? :/ Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam wszystkich

Z tej strony Konrad z Olecka (warmińsko-mazurskie). Patrolka posiadam 3-4 lata. Kolega chciał mnie namówić na quada, ale mu powiedziałem, że jak kupię to terenówkę i tak się stało. Miał być K160 ale jest K260 3d i już się przyzwyczaiłem. Obecnie stoi w warsztacie - blacharka i po poczytaniu opinii na forum mam ambitny plan przerobić go na sprężyny i tu pytanie do szanownych kolegów: czy obudowy mostów od GR Y60 pasują do wnętrzności od K260? :/ Z góry dziękuję za odp. i pozdrawiam wszystkich

-
-
nie pasują obudowy , nie przełożysz wnętrzności , zapomnij .Konrado K260 pisze:Witam wszystkich patrolniętych
Ten kto wolny nad swym losem nie płacze
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Lepsze Polskie gówno w polu,niźli fiołki w Neapolu
Witam wszystkich, od niedawna stałem się posiadaczem Nissana Patrola Y61 2.8 TDi w krótkiej wersji. Tak jak wielu moich przedmówców od dłuższego czasu czytam forum. Nie jest to mój pierwszy Patrol. Wcześniej Był Y60 2.8 TD, ale używany w zasadzie tylko na czarnym i lekkim terenie. Miałem go 8 lat i bardzo miło wspominam, dlatego wybór padł znów na Nissana.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.
-
- jestem tu nowy...
Ok
Dzięki Patryk. Z tego, co się dowiedziałem, to chyba są szersze nawet te od GR-a 

Witam wszystkich...
Zaczynam z Y60 long, cel - wyprawy wędkarskie, ale po kilku z nich trzeba było cel przesunąć i jestem w trakcie montowania do drobnych przepraw. Myślę o podmokłych łąkach, błocie, piachu i odrobinie leśnych duktów.
Śledząc forum, myślę iż znajdę tu trochę odpowiedzi na najbardziej nurtujące mnie tematy ... A z czasem będę też w stanie podzielić się wiedzą z nowymi.
Pozdrawiam,
Szweju
Zaczynam z Y60 long, cel - wyprawy wędkarskie, ale po kilku z nich trzeba było cel przesunąć i jestem w trakcie montowania do drobnych przepraw. Myślę o podmokłych łąkach, błocie, piachu i odrobinie leśnych duktów.
Śledząc forum, myślę iż znajdę tu trochę odpowiedzi na najbardziej nurtujące mnie tematy ... A z czasem będę też w stanie podzielić się wiedzą z nowymi.
Pozdrawiam,
Szweju
GR I 2,8TD LONG
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Witajcie, jestem Wojtek i zaczynam upalać kolejnego patrola. Mam nadzieję, że na tym forum znajdę dużo pomocnych informacji.

y60 autobus, czerwony.
Witam jestem Jaarroo, od dwuch tygodni jezdze Y60. To moje pierwsze autko i mam nadzieje ze zdobede tu troszke informacji by je dopiescic. Wczesniej jezdzilem tylko jako pilot.
- supermajku
- jestem tu nowy...
Cześć! Mam Y60 Wrocław okolica Cienina.
Witam Wszystkich,
Od dłuższego czasu zamierzam kupić auto terenowe. Wiele pomysłów przewinęło się dotychczas przez moja głowę ale zdrowy rozsądek podpowiada GR Y61 2.8 - ma to być moje pierwsze auto terenowe używane jako drugie w rodzinie z przeznaczeniem adekwatnym do charakteru auta. Poszukiwania trwają......
Pozdrawiam
Adam
Od dłuższego czasu zamierzam kupić auto terenowe. Wiele pomysłów przewinęło się dotychczas przez moja głowę ale zdrowy rozsądek podpowiada GR Y61 2.8 - ma to być moje pierwsze auto terenowe używane jako drugie w rodzinie z przeznaczeniem adekwatnym do charakteru auta. Poszukiwania trwają......
Pozdrawiam
Adam
-
- jestem tu nowy...
Witam kolegów
jestem szczęśliwym posiadaczem y61 . I właśnie powoli sie zabieram za renowacje i przeróbki
Pozdrawiam

witam
braterska zaloga rajdowa, ja - pilot (w ostatnim czasie glownie latam po piwo do sklepu), brat - kierowca/glowny mechanik/konstruktor/czarodziej ,
patrol Y60 pod sciganie obecnie rozebrany na wszystkie mozliwe kawalki
pozdrawiam
MECHANICAL BROTHERS
braterska zaloga rajdowa, ja - pilot (w ostatnim czasie glownie latam po piwo do sklepu), brat - kierowca/glowny mechanik/konstruktor/czarodziej ,
patrol Y60 pod sciganie obecnie rozebrany na wszystkie mozliwe kawalki
pozdrawiam

MECHANICAL BROTHERS
Witam Wszystkich.
Forum czytam od dłuższego czasu.
Przyszła pora coś napisać
Terrano 2 2.7TDI 5d właściwie seria.
Głównie turystyka a czasami wokoło komina.
20 lat za fajera głównie w plaskaczach ;^)
Tyrana ujezdzam od blisko dwóch lat, wcześniej epizody z gaz uaz tarpan g36.
Krawaciarz od blisko pół wieku
Wszyscy wołają mnie Toledo
Forum czytam od dłuższego czasu.
Przyszła pora coś napisać

Terrano 2 2.7TDI 5d właściwie seria.
Głównie turystyka a czasami wokoło komina.
20 lat za fajera głównie w plaskaczach ;^)
Tyrana ujezdzam od blisko dwóch lat, wcześniej epizody z gaz uaz tarpan g36.
Krawaciarz od blisko pół wieku

Wszyscy wołają mnie Toledo

Każdy ma takiego
ToleDo
na jakiego sobie zasłuży
ToleDo
na jakiego sobie zasłuży

Skoro tu się wita to może i żegna.
5 lat z Patrolkiem i nakręcone 50000 km turystycznie, rodzinnie Polska, Europa, świat ( specjalnie przez małe ś ).
Bezawaryjne PTO-TD42 będzie teraz kręcić się w okolicach Wrocławia, gdzie mam nadzieję pokaże się z jak najlepszej strony.
Niestety w temacie OFF robię przerwę i chciałem podziękować wszystkim których poznałem osobiście i z którymi miałem okazję dyskutować na forum.
Z przyjemnością temat podejmę za kilka lat, może jak dostanę jakiś spadek ...
Oczywiście będę sobie lukał ale to już nie to samo ...
Pozdrawiam, Piotrek
5 lat z Patrolkiem i nakręcone 50000 km turystycznie, rodzinnie Polska, Europa, świat ( specjalnie przez małe ś ).
Bezawaryjne PTO-TD42 będzie teraz kręcić się w okolicach Wrocławia, gdzie mam nadzieję pokaże się z jak najlepszej strony.
Niestety w temacie OFF robię przerwę i chciałem podziękować wszystkim których poznałem osobiście i z którymi miałem okazję dyskutować na forum.
Z przyjemnością temat podejmę za kilka lat, może jak dostanę jakiś spadek ...
Oczywiście będę sobie lukał ale to już nie to samo ...
Pozdrawiam, Piotrek
Y60 TD42 pojechał do ludzi
Powodzenia i wracaj