O ile dobrze pamiętam, to jest to jakiś stożkowy gwint wymiarami podobny do 10x1.Fiba pisze:taki jak do odpowietrzników hamulca 10x1superkto pisze:Jaki jest rozmiar gwintu odpowietrzników mostów Y60 2,8

Moderator: Kosiarz
O ile dobrze pamiętam, to jest to jakiś stożkowy gwint wymiarami podobny do 10x1.Fiba pisze:taki jak do odpowietrzników hamulca 10x1superkto pisze:Jaki jest rozmiar gwintu odpowietrzników mostów Y60 2,8
przysmarkałem zwykłym migomatem na 230 , wiadomo oczyściłem z rdzy ramę i smarku smarku i się trzymałoSawa GR pisze:O i to jest dobra koncepcjapawel abramczyk pisze: żeby nie ciąć zdrowej ramy poprostu przyspawałem szpilki z kwasu o jakiejś dużej wytrzymałości z jakiejś maszyny z normalnym gwintem ,Dla pewności szpilki przyspawałeś do ramy od spodu? Jak ma się kwestia spawania kwasu do normalnej stali?
Zwykła ocynkowana szpilka pociągnięta interplusem, z gwintem kończącym się równo z nakrętką też powinna dać się odkręcić po 3~5 latach...
A trenował ktoś odpowietrzenie na złączkach jak na foto??N2O pisze:O ile dobrze pamiętam, to jest to jakiś stożkowy gwint wymiarami podobny do 10x1.Fiba pisze:taki jak do odpowietrzników hamulca 10x1superkto pisze:Jaki jest rozmiar gwintu odpowietrzników mostów Y60 2,8
http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=6&t=40204a.telecki pisze:Witam wszystkich Użytkowników forum, pomyślności w Nowym Roku!
Proszę o namiar na sprawdzony warsztat lub mechanika z okolic Zakopanego.
Chcę sprawdzić krótkiego Y61 2.8 przed zakupem.
Pzdr.
w nowym targu na szaflarskiej masz serwis off roada.telecki pisze:Witam wszystkich Użytkowników forum, pomyślności w Nowym Roku!
Proszę o namiar na sprawdzony warsztat lub mechanika z okolic Zakopanego.
Chcę sprawdzić krótkiego Y61 2.8 przed zakupem.
Pzdr.
tomek 79 pisze:mi wchodzilo 85l max 90l
Dziekikornik21 pisze: w nowym targu na szaflarskiej masz serwis off road
Nie próbuj bo Patryk cie pogryzieBENGI pisze: mam gdzieś zbędną od GR Y60 może coś podpasuje
On już mnie nie chce znać odkąd wrzuciłem do podwozia GR układ napędowy z KSawa GR pisze:Nie próbuj bo Patryk cie pogryzieBENGI pisze: mam gdzieś zbędną od GR Y60 może coś podpasuje![]()
Instrukcja ! A reduktor (instrukcja) to ATF, pamiętajfotokora pisze:Witam. potrzebuje podpowiedzi odnosnie oleju do skrzyni i reduktora - co polecicie? zastanawiam sie nad valvoline 75W-90 MaxLife - warto?
A to nie ma linki gazu w tym co kupiłeś?BENGI pisze:Kojarzy może ktoś od czego podchodzi linka gazu do K160 sd33T
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość