Ale już siwąMroczny pisze:Wysoki z brodą?

Moderator: Kosiarz
Ale już siwąMroczny pisze:Wysoki z brodą?
Mroczny pisze:Wysoki z brodą?
a co do dysz - ja kiedyś miałem dzipa iksjot - absolutny hicior w temacie spryskiwaczy. Coś jak c5. Zamiast sikać litr na sekundę punktowo to dysza robiła kilka strumieni i w momencie szyba była gotowa do ściągania syfu wycieraczką. Bez etapu szorowania
Wojtek_W pisze:
A tak w temacie.
Wsiadam dzis do grata. Odpala na pol obrotu (tak, tak Patryk, na pol) ruszam i .......
Sawa GR pisze:Widziałem na pojeżdżawce niedzielnej:
Czerwone Terano I z Bydgoszczy, z przodu most K160 z tyłu Y61, dwie wyciągarki.
To ktoś z tego foruma? Mówi że działa na jakimś forum ale chyba ukierunkowanym pod Terano.
Fotek nie zrobiłem bo zapomniałem aparatu![]()
Wojtek_W pisze:a jak Ci powiem,ze gnida stala tydzien, pojechalem tylko wyciagnac 2km starego, a wczesniej tez stala dlugo.
I palila nawet jak w tym roku bylo najnizsze zanotowane u nas -12
Te Twoje klamoty tylko z samostartu
EDIT: Cofam to. Z samostartu to landrowery![]()
K to w sumie tezpatrole. Takie troche gorsze, ale zawsze patrol. Cos jak starszy uposledzony brat. Jak tu go nie kochac?
Nie wiem co kombinujesz, ale gdzieś czytałem, że w turbo tłoczki mają większa średnice o 0,5mm - podobno mają 6 lub 6,5mm?.pojara90 pisze:Mam pytanie odnośnie nazwijmy to bloków pomp wtryskowych w silnikach 3.3. Otóż czy bloki są takie same w wolnymssaku i w turbo czy może jednak się czymś różnią (tłoczki,ciśnienie,dawkowanie sekcji, itp)
pewnie jak bym nie pizdnął tym drążkiem to by jeszcze z 10 lat powisiałoMroczny pisze:aś musiał tego sztrucla zapuścić...
Mroczny pisze:jakiś nowy? ile Ty ich masz? Ubezpieczenie masz za friko czy jak?
ehhPatryk 160 pisze:Mroczny pisze:jakiś nowy? ile Ty ich masz? Ubezpieczenie masz za friko czy jak?
mam całych teraz chyba z 5
we workach drugie tyle i w trawie też kilka![]()
numery mam niestety na każdym inne
tu wszystko jest niełatwe, nieracjonalneMroczny pisze:
ehh
mój największy problem - gdzie to trzymać i po co bulić oc za wiecznie garażowane sprzęta.. Za fiaciora przez 5 lat zapłaciłem 2 klocki za ubezpieczenie i badania a przejechałem 30km. Mam motocykl chyba z 5 lat nie odpalany. Oc płacę.
Karwa jaki ten kraj durny
Nie dość, ze ratujemy zabytki motoryzacji to jeszcze sponsorujemy jakieś osrane zachodnie towarzystwa ubezpieczeniowe
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość