dobra dobramik pisze:Klime se kupMroczny pisze:P........ i teraz musze jechać albo z zamkniętą szybą albo z zupełnie opuszczoną..

mnie też żywotnie interesuje temat

Moderator: Kosiarz
dobra dobramik pisze:Klime se kupMroczny pisze:P........ i teraz musze jechać albo z zamkniętą szybą albo z zupełnie opuszczoną..
Aaaa, .... zapomniałem, że Ty masz pióra jak Wodecki, to i jazdy z opuszczoną szybą nie trawiszMroczny pisze:.......
Ulf pisze:Dzięki, na początek pójdę za radą Mrocznego, zwłaszcza że poxilinę też kupiłem.
Nowy rdzeń jak najbardziej, ale jak się ma jeden samochód to warto najpierw to co jest posklejać, jeśli się da. Co do proszku, czujnie jeszcze go nie zapodałem. Będę go wozić jak te pianki do łatania opon
Radzi sobie nieźle w lekkim terenie. Na początek OK. Przód trochę miękki z uwagi na drążki. U mnie po bodylifcie +2 fabryczne koła 31" wreszcie nie drą nadkoli. Wada (silnik V6 3.0) to komputer od siedzeniem pasażera - to warunkuje głębokość brodzenia! Sprzęgło nie wytrzymuje dłuższego moczenia - to przeżyłem, mimo odpowietrzeń nabrało wody do skrzyni.MarcinOPI pisze:Czy wie ktoś jakie są parametry terenowe nissana terrano 1. Chodzi mi o kąty, głębokość brodzenia itp. przy fabrycznym modelu.
jak nie musisz to nie kupujzagaj1 pisze:Koledzy tak się zapytam, jutro w Lidlumają być przetwornice za 99,99 zł
300W. Warto se za dobyć takie cuś ? laptopa czy inny tego typu sprzęt to powinno zasilić
![]()
http://mokazja.pl/okazja/konwerter-samo ... 82szt-lidl
u mnie w d21 chyba to samo będzie a rozkładałem tak środek to są 2 śruby w panelu i schodzi bez problemuMarcinOPI pisze:A jeszcze takie pytanko. Wie ktoś może jak w Terrano 1 bezkolizyjnie i w jakiej kolejności zdejmować elementy deski rozdzielczej żeby powymieniać żarówki pod zegarami nawiewami itp. Poprzedni właściciel zainstalował wszędzie niebieskie podświetlanie i "troszkę" mnie to irytuje.
udało się, tylko największym problemem jest zdobycie tego cokolika w którym znajduje się żarówka ;/hugh_h pisze:
u mnie w d21 chyba to samo będzie a rozkładałem tak środek to są 2 śruby w panelu i schodzi bez problemu
do zegarów to zdejmowałem osłonę pod kierownicą, i chyba trzeb było zdjąć osłony na kolumnie następnie zegary i już,
wymiana bezproblemowa, tu pisałem jak tanio zdobyć zarówkę pasującą do nissana http://nissan-pickup-d21.prv.pl/index.p ... &Itemid=35
to jak ty LEDy miałeś założone ? bez tego ?MarcinOPI pisze: udało się, tylko największym problemem jest zdobycie tego cokolika w którym znajduje się żarówka ;/
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość