-a po co oni jada tym błotem, jak ta droga jest całkiem niezła
-po co tak gazuje, srednie spalanie mu wzrośnie!
-ale będzie musiał go potem umyć...bez sensu

Moderator: Kosiarz
Dla mnie jest to jasne o mój portfel i dobrą przy tym zabawę no i nie uczenie się na własnych błędach.
ja swoim z Kuwejtu przyjechałem na kołach
Mocno się mylisz, Dacis jest kupowana żeby nie było jej szkoda. Niewiele z nich jest kupowane przez drobnych ciułaczy. Dacią na Atekach, zajedzie dalej niż seryjny Patrol na szosowkach. Całkiem sporo Daciowcow uważa że Duster to terenówka i próbują to udowodnić.
urzeka mnie to udowadnianie, że duster to terenówka..Kabal pisze: ↑wt sty 08, 2019 9:36 amOstatnio mi pod blokiem zaparkowała Dacia na atekach, z kołem zapasowym na klapie i stalowym zderzakiem z wyciągarką. Wyglądała bojowo. Niestety nie miałem czasu dokładniej obejrzeć czy fotki trzasnąć. Dla mnie auto to droga do celu jakim jest zwiedzanie, a nie fetysz. Jak nie mogłem 4x4 to jeździłem osobówką, a gdzie nie mogłem dojechać do szedłem z buta. Dalej chodzę. Lataniem z plecakiem też się nie brzydzę. Wycieczkami do Pcimia Dolnego też...
Mroczny pisze: ↑wt sty 08, 2019 9:56 amurzeka mnie to udowadnianie, że duster to terenówka..Kabal pisze: ↑wt sty 08, 2019 9:36 amOstatnio mi pod blokiem zaparkowała Dacia na atekach, z kołem zapasowym na klapie i stalowym zderzakiem z wyciągarką. Wyglądała bojowo. Niestety nie miałem czasu dokładniej obejrzeć czy fotki trzasnąć. Dla mnie auto to droga do celu jakim jest zwiedzanie, a nie fetysz. Jak nie mogłem 4x4 to jeździłem osobówką, a gdzie nie mogłem dojechać do szedłem z buta. Dalej chodzę. Lataniem z plecakiem też się nie brzydzę. Wycieczkami do Pcimia Dolnego też...
uprzędzenie fajne i sprawne ale ma swoje ograniczenia. Zakładanie zderzaka z żelaza ma taki sam sens jak emteki w calibrze.. Ale każdy ma prawo do swoich głupot. Na mylr jeden miszcz klatkę do srylandera montował..
Za to miesiąc w bryzie z solanki pozwala idealnie wskazać wszystkie potencjalne ogniska korozji zmieniając je w rzeczywiste ogniska korozji
Kąpiele też. Thalasso się to nazywa
Coś w ten deseń. Ciepłe i podobno słone. Dupę wkładam, jest ciepło, ale nie smakuję, wierzę na słowo, że słone.
Dalej, dużo dalej do serwisu mają.Kabal pisze: ↑wt sty 08, 2019 11:48 am
Urzekające jest robienie czegokolwiek na podstawie błędnych założeń. Np. zakładanie, że auta w Australii są w lepszym stanie niż w Europie. Niby dlaczego, skoro tam używanie zgodnie z przeznaczeniem to często nie hobbystyczna, okazjonalna zachcianka, a konieczna codzienność?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości