Ale za dużo aut w domu i czegoś sie trzeba pozbyć.

Wystawiłem trzy.
Jedno sie sprzedało.
I jak jutro sie sprzeda drugie (a na to sie zanosi) to parcha zostawiam.

Moderator: Kosiarz
I zapewne nie planujesz sprzedać??N2O pisze:Mojej raczej byś nie chciał - za bardzo rozklekotana i pomotana, tyle że robi w terenie nieźle.
czyżby ?N2O pisze:Ale jest tu taki jeden co pewnie będzie miał niedługo jedną na sprzedaż.
Jak dobrze zapłaci, to i tą ładniejszą mogę sprzedać, Patroli u mnie mnogo, kiedyś się coś upoluje, także jak mocno zainteresowany i ma odpowiednią kasę, to targuj i handluj PawełekN2O pisze:Ale jest tu taki jeden co pewnie będzie miał niedługo jedną na sprzedaż.
Ej, a ja mam dom w którym nie mieszkam 30 km od Wawy. Zastanawiam się czy tam nie postawić kilku garaży i wynajmować na parchy. Ktoś byłby chętny?N2O pisze:Ja też mam już za dużo wozów - nie ma gdzie stawiać.
no
Przyznaj się, że też chcesz przerobić swojego, żeby wyglądał jak gieerPatryk 160 pisze:no
super jest
koledzy , jak możecie zapiszcie fotki tego bo warto się przyjrzeć jak to zrobiono
On zawsze miał takie ukryte głęboko marzenieWowos pisze:Przyznaj się, że też chcesz przerobić swojego, żeby wyglądał jak gieerPatryk 160 pisze:no
super jest
koledzy , jak możecie zapiszcie fotki tego bo warto się przyjrzeć jak to zrobiono
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości