Jakby nie patrzeć zabytek z odmą na glebę.

Moderator: Kosiarz
odpala bez problemupawel abramczyk pisze:a odpala normalnie jak dłużej postoi ,
ja mam przypadłość dziwną w hujdaju i ciężko pali bo znalazłem pod ciek na filtrze paliwa i cofa się ropka
właśnie o tym teraz pomyślałemN2O pisze:Ja bym sprawdził przede wszystkim przewód od elektrozaworu na pompie.
Sprawdziłem - nie ma odmy wyprowadzonej do dekla, nie ma króćców - jest tylko dziura z przodu puszki... dospawać tam jakiś króciec i wyprowadzić gdzieś tą odmę? bo zaślepić to raczej chyba nieN2O pisze:Jeśli nie masz odmy wyprowadzonej do dekla, to masz silnik wolnomuł sprzed 1983 roku.
Jakby nie patrzeć zabytek z odmą na glebę.
Właśnie cena jest dość dobra, może przy każdym włączeniu przedniej blokady w Y60 nie trzeba by się zastanawiać czy przegub już jebnie czy jeszcze nie.kwiatkowawies pisze:co oni chcą poprawiać,... i jeszcze jaka cena chora
Zaskoczyłeś mnieN2O pisze:Tak ma być w tym przedpotopowym egzemplarzu.
Przyzwyczaić się, poważniebenek pisze: tj co zrobić aby tylnie drzwi w Y61 nie trzeszczały na dziurach .
Ja zawiasy mam sztywniutkie jak cholera, zero luzów itp.... a i tak coś trzeszczyzagaj1 pisze:Mam tak samo jak TYu mnie już zawiasy luz mają okrutny i jedynie wymiana albo regeneracja pomogą. Oczywiście już od dawna koła nie worze na drzwiach to nie jest tak źle, radio głośniej ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości