Filmzagaj1 pisze:Jestem pewienwezmę na LOCK jest cisza i jest 4x4, zdejmę całkiem sprzęgiełka też jest cicho

Moderator: Kosiarz
Filmzagaj1 pisze:Jestem pewienwezmę na LOCK jest cisza i jest 4x4, zdejmę całkiem sprzęgiełka też jest cicho
wszystkie używki które widziałem do L28 mają odwrotnie wyloty niż są u mnie. Myślałem o chłodnicy z klekota bo różnica w cenie jest ogromna.N2O pisze:L28 ma odwrotnie wyloty i innej średnicy.
Siedząc za fajerąN2O pisze:Mozę masz coś pomotane. górny powinien być z lewej, a dolny z prawej.
Jak masz dobre boki to oddaj na wymianę rdzenia.
dokładne tak jest u mnie, zmyliły mnie używki na allegroN2O pisze:Tak, siedząc za fajerą.
O dobrej używce, to raczej zapomnij.
Wymiana rdzenia powinna wystarczyć.
No właśnie nie ruszane nic byłovandall_jr pisze:Filmzagaj1 pisze:Jestem pewienwezmę na LOCK jest cisza i jest 4x4, zdejmę całkiem sprzęgiełka też jest cicho
fabuła wciąga , skoro trafiasz hamulcem to problem może być w samym sprzęgiełku. Czy może rozbierałeś je w celach dydaktycznych
Dziwne to .zagaj1 pisze:
No właśnie nie ruszane nic było, zostały zdjęte, jedno potem drugie, na parę godzin w celu regeneracji kul i wymian reszty pierdół. Dlatego tak mnie to mierzi
bo zdjąłem jak już nie raz i nagle przestało działać gówno jedne
Jeszcze poszukam czegoś lepszego,ale pewnie skończy się na tych z linku.zagaj1 pisze:Ja bym brał teJa mam z DRM-u ale w UK to pewnie nie kupisz
ale one to nie przypominają tych łączników
Fiba pisze:Luzy na tulejkach przedniego panharda nic innego żadne stabilizatory .
Tylko . Nowe cena w ASO dokładnie 159 ZłRaymund pisze:Fiba pisze:Luzy na tulejkach przedniego panharda nic innego żadne stabilizatory .![]()
Tylko oryginały brać?
Fiba pisze:
Tylko . Nowe cena w ASO dokładnie 159 Zł
Nr katalogowy 55 135 01 J 01 to ta o średnicy 14 mm i 55 135 01 J 10 o średnicy 26 mm oczywiście wewnątrz .
I na długo zapomnisz o problemie . Znajdź kogoś kto ma duże upusty w ASO ja dostałem 25 %
Zobaczę ile mi zaśpiewają w serwisie.vandall_jr pisze:A może zapytaj mailowo/telefonicznie DRM czy Ci wyśle paczkę, problemu raczej nie będzie.
No i uj sie dowiedziałem ,bo pan z serwisu nyssana powiedział że on nie wie,nie zna się i wogóle to pierwszy raz słyszy słowo panhard i jeśli bardzo mi zależy to on moze w przyszłym tygodniu pogadac z jakimś johnem czy kimś takim to moze on będzie wiedziałRaymund pisze:Zobaczę ile mi zaśpiewają w serwisie.vandall_jr pisze:A może zapytaj mailowo/telefonicznie DRM czy Ci wyśle paczkę, problemu raczej nie będzie.
Pod koniec lipca teściowa w odwiedziny przyleciwiec z deliwerką nie problem
![]()
Za łączniki przedniego stabi 95f ,ale nie wiem ile u nas sobie licza .
a za gumy drążka stabi coś pod 20f.
Dowiem się ile sobie w serwisie liczą to zdecyduje ,vandall_jr pisze:Zadzwoń do DRM, wyśle do Twojej teściowej i po sprawiea jak nie to pewno wyśle Tobie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość