Mamy 2014ZbychoS pisze:Navara z 2006 roku, 6 lat.

Moderator: Kosiarz
Mamy 2014ZbychoS pisze:Navara z 2006 roku, 6 lat.
Ups ... cyfrówkaAdamo pisze:Mamy 2014ZbychoS pisze:Navara z 2006 roku, 6 lat.
Np. Nissan Maxima z lat 1995 - 1999.Grześ K. pisze:Witam, kostka stacyjki w D22 TD25Ti 00' kończy swój żywot. Rozebrałem, przeczyściłem styki i póki co działa le sądząc po stanie styków to już niedługo. Oryginał w ASO 260 zł, zamienników na allegro nie widzę. Niby podobne są np. od Primery z tych lat. Przerabiał ktoś temat z czego podpasować?
łoj dzwoniłem nie raz i za każdym razem strzałem w mordę mnie na ziemie sprowadzaliMarci pisze:czasami zamiennik jest dużo droszy od orginału
ZbychoS pisze:Sprzęgło i dwumasa mi padło po 96tys.km w Navarze D40. Skandal ...![]()
Wymieniłem na sprzęgło bez dwumasy. Chodzi lekko i mięciutko. Lepiej niż oryginał ... zwłaszcza na końcużywota.
Koszt 4kk zł, przeliczając na wódkę dużo jak cholera.
Ciekawostką jest że robiłem (robili) naprawę w serwis 4x4 , jak się na Forum powołałem chcieli dać zwyżkę zamiast rabatu![]()
. Powiedzieli że Forum to wrzód na dupie świata ... Nie drążyłem co na myśli mieli ...
Teraz pytanie ... co zrobić z rdzewiejącą ramą
Zignorować
Sprzedać jak stoi
Pomazać szuwaksem po wierzchu i zignorowaćefekt chyba taki sam, tylko pomazać się trzeba
![]()
Pomazać szuwaksem i sprzedać
Zdjąć budę z ramy i ocynkować z całą resztąIle to może kosztować i czy warto
Navara z 2006 roku, 6 lat. W sumie chciałem jeszcze ze trzy latka pojeździć, ale za trzy lata to chyba ramy nie będzie.
Nie wiem, samo padłomopar pisze:
Jak można zabić sprzeglo przy 96tys lub jak ostatnio widzialem przy 80. Wy chyba nie umiecie jezdzić tymi navarami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość