Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Moderator: Kosiarz
Re: Czy ktoś oglądał tego Nissana?
Pewnie tego samego, jak zakupy pod Poznianiem... 

Nissan Patrol GR Y60 2.8TD is gone.
Nissan Patrol Y61 arrived!
Nissan Patrol Y61 arrived!
Bo jak wieść niesie trudno tam o nie kombinowane auto u komisowych importerów aut z zagranicy 

Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka, są halndlarze i są oszuści.
Może jest na forum ktoś z Radomia i mógłby poświęcić chwilę aby zobaczyć to auto
http://moto.allegro.pl/nissan-patrol-7- ... 79439.html
Mam kawałek drogi i nie chcę jechać szmat drogi zupełnie w ciemno.
A jeśli by ktoś chciał przypadkiem kupić auto w Polskiej stolicy komisów czyli Gnieźnie to chętnie służę pomocą. Sporo właścicieli komisów znam osobiście i można dowiedzieć się prawdy o ile cofnięty licznik itp.
Może jest na forum ktoś z Radomia i mógłby poświęcić chwilę aby zobaczyć to auto

http://moto.allegro.pl/nissan-patrol-7- ... 79439.html
Mam kawałek drogi i nie chcę jechać szmat drogi zupełnie w ciemno.
A jeśli by ktoś chciał przypadkiem kupić auto w Polskiej stolicy komisów czyli Gnieźnie to chętnie służę pomocą. Sporo właścicieli komisów znam osobiście i można dowiedzieć się prawdy o ile cofnięty licznik itp.
No widzisz...zagaj1 pisze:Nie bardzo łapię z tymi lampami o co chodzisikor32 pisze: Trochę Was podpuściłem. No bo skoro czerwoną lampę ma z prawej strony, a biała z lewej, to anglik, prawda![]()
![]()
NIE???![]()
Tylne lampy ma jak każdy parch, tak jak napisałeś ... wszystkie tak mają, nawet jak jest angol to lampy są w ten sam sposób
Tu masz przykład anglika http://otomoto.pl/nissan-patrol-gr-y61- ... 38852.html jak widzisz po przekładce parcha poznasz po wycieraczkach i antenie
Nie skumałeś mojego posta. Albo nie doczytałeś...
sikor
maverick '98 2,7 tdi long
maverick '96 2,7 td króciak
maverick '95 2,4 lpg króciak
maverick '98 2,7 tdi long
maverick '96 2,7 td króciak
maverick '95 2,4 lpg króciak
Wygalda b.ladnie. I pewnie nie byl upalany w terenie specjlanie.
Wydaje mi sie,ze nie ma kontroli trakcji i tempomatu.
Blachy ma niemickie a auto ze Szwajcarii powinno miec tymczasowe z takim czerwonym paskiem. Jesli nie przyjechalo na kolach to jestb.duza szansa,ze bylo bite. Choc zdjecia na tyle w niskiej rozdzilace,ze nie bylo bite. Mam w rodzinie handlarza, kolegow tez mam calkiem sporo. Czesc specjalizuje sie w autach ze Szwajcarii, ale oplaca sie stamtad cianac tak naprawde tylko egzemplarze uszkodzone i z b.duzym przebiegiem. Cala reszta jest z reguly bardzo dobrze wyposazona i bardzo skrupulatnie serwisowana totez ceny sa zauwazalnie wyzsze niz w Niemczech czy tym bardziej u nas. Znajomy mowi,ze 95% aut sciaganych przez niego ze Szwajcarii jest powypadkowa lub ma b.duze przebigi. Innych sie poprostu nie oplaca sprowadzac do nas. Chyba,ze mowa o jakis egzotykach. Wtedy brac, bo na pewno dobrze utrzymane.
Sprawdz czy aby na pewno sprzedawca ma komplet dokumentow, bo moze sie zdarzyc,ze poprosza o swiadectwo pchodzenia (EUR-1) a jak nie bedziesz mial to moga byc problemy
Wydaje mi sie,ze nie ma kontroli trakcji i tempomatu.
Blachy ma niemickie a auto ze Szwajcarii powinno miec tymczasowe z takim czerwonym paskiem. Jesli nie przyjechalo na kolach to jestb.duza szansa,ze bylo bite. Choc zdjecia na tyle w niskiej rozdzilace,ze nie bylo bite. Mam w rodzinie handlarza, kolegow tez mam calkiem sporo. Czesc specjalizuje sie w autach ze Szwajcarii, ale oplaca sie stamtad cianac tak naprawde tylko egzemplarze uszkodzone i z b.duzym przebiegiem. Cala reszta jest z reguly bardzo dobrze wyposazona i bardzo skrupulatnie serwisowana totez ceny sa zauwazalnie wyzsze niz w Niemczech czy tym bardziej u nas. Znajomy mowi,ze 95% aut sciaganych przez niego ze Szwajcarii jest powypadkowa lub ma b.duze przebigi. Innych sie poprostu nie oplaca sprowadzac do nas. Chyba,ze mowa o jakis egzotykach. Wtedy brac, bo na pewno dobrze utrzymane.
Sprawdz czy aby na pewno sprzedawca ma komplet dokumentow, bo moze sie zdarzyc,ze poprosza o swiadectwo pchodzenia (EUR-1) a jak nie bedziesz mial to moga byc problemy
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
- matison
- Kontaktowanie:
patrole miały/mają TC ?Wojtek_W pisze:Wydaje mi sie,ze nie ma kontroli trakcji i tempomatu.
a mój nie ma

Moj tez nie posiada . 

No mowie, ze chyba nie mialy, wiec sprzedawca pisze bezeedury.
Tempomat mialy, ale rzadko.
Tempomat mialy, ale rzadko.
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Aaa mój ma tempomat
i nawet działa 

Patrol Y61 Long ZD30DTi &Seicento& KTM LC4 640SM
Dziadostwa nie rób, skręć drutem...!

- kylo_k2
- Kontaktowanie:
Ponowie pytanie zna ktoś to auto http://moto.allegro.pl/patrol-gr-ii-y61 ... 30491.html
dowiedziałem się że był serwisowany w Sulejówku u chłopaków, dzisiaj do nich podjadę. Jak ktoś coś wie o tym GR to proszę napiszcie.
dowiedziałem się że był serwisowany w Sulejówku u chłopaków, dzisiaj do nich podjadę. Jak ktoś coś wie o tym GR to proszę napiszcie.
Terrano I 2.7 TD, 94r. lift 2" Ironman, AT 32" + 2" bodylift
Terrano II 2.7 TDi 01r
Terrano II 2.7 TDi 01r
zagaj1 pisze:Aaa mój ma tempomati nawet działa
Tylko Ty masz leniucha a to manual jest.

NO w sumie tak
ale w 3,0 częściej były tempomaty nawet w manualnych 

Ale to 2.8
No mniejsza z tym. Wedlug mnie sprzedawca mija sie z prawda juz jesli chodzi o wyposazenie. Ciekawe co na miejscu mozna odkryc.

No mniejsza z tym. Wedlug mnie sprzedawca mija sie z prawda juz jesli chodzi o wyposazenie. Ciekawe co na miejscu mozna odkryc.
zagaj1 pisze:NO w sumie takale w 3,0 częściej były tempomaty nawet w manualnych
No nie wiem

jak wygląda tempomat w parchu??zagaj1 pisze:NO w sumie takale w 3,0 częściej były tempomaty nawet w manualnych
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Short BRU(td)US 4,2
Patrol Comfort TB42
Patrol y61 3,0TD mercedes
Patrol Comfort TB42
Poważnie pytasz ?
Taki wystaje z lewej strony z kolumny kierownicy, jak chcesz to juto mu zrobię zdjęcie, bo nie mogę znaleźć w sieci.

no poważnie, jestem ciekaw, bo jeszcze nie widziałem / zakladam, ze to orginał
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Comfort TB42
Patrol Comfort TB42
widział kto tego
bo troche wisi
pytanie do @moqlinki raczej to z jego podworka
http://moto.allegro.pl/otomoto-nissan-p ... 66483.html

pytanie do @moqlinki raczej to z jego podworka
http://moto.allegro.pl/otomoto-nissan-p ... 66483.html
Harley pisze:no poważnie, jestem ciekaw, bo jeszcze nie widziałem / zakladam, ze to orginał
http://www.autotrader.co.uk/classified/ ... ?logcode=p
tak, tylko mnie interesuje tempomat z GU3...
Patrol Long Safari 4,2 D
Patrol Comfort TB42
Patrol Comfort TB42

Jak mogles pokazywac nam niezatankowane auto? 

Szerze mówiąc to nie pamiętam kiedy zatankowałem żeby było chociaż za połowę 

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Czy to jest cos na zasadzie: Nie interesuje mnie po ile jest paliwo i tak zawsze tankuje za 100 zlzagaj1 pisze:Szerze mówiąc to nie pamiętam kiedy zatankowałem żeby było chociaż za połowę

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

a czy da rade dolozyc tempomat do GU4?
biedny inżynier 
"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"

"[cenzura] no nie, no po prostu [cenzura] no nie!"