Moderator: Kosiarz
erniś , kontaktowałem się ze szczytem góry i też mają poszukać o co to chodzi .ernil pisze:Zostaniesz Patyś wyklęty jako i ja za ten puryzm językowy
BTW - przypomniałem sobie o tym, że pisałeś na FB o pewnym problemie.
Pomyślę. Przypomnij się.
A łańcuch przyda Ci się, jak trzeba będzie sobie u szyi tego żeliwnioka uwiesić. Na pasku nie uwisi i na dno nie pójdziesz
Patryk 160 pisze: co Wy na to ?
Cieszę się że dbasz o "prawie" mojego patrolaramzes pisze:Patryk 160 pisze:z tym silnikiem zadowoleni są tylko ci ,którzy potrafią oszukać samego siebie
znow bedzie sekta wyznawcow 2.8 td...
![]()
![]()
zasada jest prosta , jak sie dba tak sie ma ..
u mnie 300 tys. i tylko oleje zmieniam na bierząco![]()
auto juz 22 letnie i cyka jak nowy .
Forumy obsługiwać umiejom a zainstalować słownik do przeglądarki 2 kliknienciami to jusz nieramzes pisze:uczepiłeś sie ortografii Patryku , a ja dyslektyk wiec mam wybaczone![]()
Takayuki pisze:Forumy obsługiwać umiejom a zainstalować słownik do przeglądarki 2 kliknienciami to jusz nieramzes pisze:uczepiłeś sie ortografii Patryku , a ja dyslektyk wiec mam wybaczone![]()
![]()
![]()
Lenistwo i tyle, dobrze chłopaki piszą, teraz technika wszystko za Ciebie zrobi
Świece również należy sprawdzić i to w pierwszej kolejności, a co do ustawienia kąta wtrysku, to prawidłowo ustawia się na czujnik zegarowy, ewentualnie na lampę strobo jeśli producent przewidział taką możliwość, ale można też metodą prób i błędów i też przy odrobinie wiedzy i wyczucia będzie ok.vojtaz pisze:Ścianki gładź bloku cylindra były ok, nie było rysek itd. Jak się ustawia kont wtrysku? czy jest możliwe że zawiesza się wtrysk i np. leje? Czy świece żarowe też mogą być podejrzewane w tym przypadku ?
Ja znam tylko jedna(!) osobę co naprawdę jest dyslektykiem i nie jest leniem, ale to przypadek szczególny(nie da rady się nauczyć dobrze pisać).Patryk 160 pisze:Takayuki pisze:Forumy obsługiwać umiejom a zainstalować słownik do przeglądarki 2 kliknienciami to jusz nieramzes pisze:uczepiłeś sie ortografii Patryku , a ja dyslektyk wiec mam wybaczone![]()
![]()
![]()
Lenistwo i tyle, dobrze chłopaki piszą, teraz technika wszystko za Ciebie zrobi
jeśli ktoś urodził się w tym kraju , uczył się tu pisać i czytać , uczył się historii , przeczytał choćby te 3 lektury w szkole ...
to żeszk..wa maćwstydem jest pisać publicznie robiąc takie błędy i każdemu powinno być wstyd .
Nie istnieje pojęcie dysleksji , to gówno i współczesny wymysł , tak samo jak wychowanie bezstresowe i bez obowiązków ...
Sraczka to jest sraczka a nie grypa jelitowa !
Dopisuję sięPatryk 160 pisze: Założę z ernisiem jakąś kampanię przeciw tym co piszą z błędami .
Staram sie jak mogę, mam juz wszędzie zainstalowane słowniki. Jest coraz lepiej. Wreszcie mam telefon ze słownikiem, nie muszę szukać 15 min zamiennika słowa, którego nie jestem pewien jak się pisze. A im bardziej się zastanawiam tym bardziej nie wiem...Wojtek pisze:Dopisuję sięPatryk 160 pisze: Założę z ernisiem jakąś kampanię przeciw tym co piszą z błędami .
a właściwie : dołączam do Was
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość