Według mnie, skrzynia awtomat, pasuje do TD27 i V6

Moderator: Kosiarz
Chyba nerekŁosiu pisze:tu jest 300zx na dawce
wszyscy ciągle opowiadają mity o terrano za 2k anglika albo inny rupieć a ja jakoś nie widzę nic takiego od dłuższego czasu, gdzie tego szukać ?gebels pisze:Do silnika v6 idzie skrzynia taka jak w pathfinderze, kup zgnite terrano z silnikiem v6 będziesz miał wsio co potrzebne a teraz za 2,5 koła kupisz czyli w cenie silnika u hien
Igor V8 pisze:Chyba nerekŁosiu pisze:tu jest 300zx na dawce
identyczny pałąk wystawiłem na allegro koło kwietnia.... po 2 wystawieniach się poddałem - leży pod balkonem i coraz bliżej mu na złom4x4piotr pisze:Dolancza do klubu Navara d22 z 2001 (w rodzinie zwana pieszczotliwie "taczka") i na szczescie niewybuchajacym silnikiemw zwiazku ze zmiana koncepcji urzytkowania troche klamotow z niej oglosilem na allegro http://allegro.pl/orurowanie-progi-zabu ... 55307.html wiecej w dziale sprzedam/kupie
zrób mu mały remont , daj nowe panewki , pierszcienie na tłoki takie jakie masz tylko nowe , polikwiduj wycieki jesli są i wkładaj , takie jest moje zdaniebzibziak pisze:Pany, mam akurat wyciągnięty swój 2,5D z D21 (zardzewiała miska) mam nową miskę, ale powiedzcie, mój silnik jakoś się w miarę kula odpala i takie tam, warto szukać 2,7, czy wrzucić z powrotem 2,5? Dodam tylko, że auto użytkowane na codzień, głownie krótkie trasy po mieście, czasem coś do przewiezienia.
Jestem w trakcie wkładania 2.7 TDI - lepiej kup całego anglika. Jak zaczniesz dokupować coraz to nowe brakujące rzeczy to Ci się odechce... Ja głupią wiązkę elektryczną szukałem chyba z 3 tygodnie (jak nie lepiej).hugh_h pisze:ja wkłada 2,7 albo 3 coś jak się znajdzie ale najpierw muszę znaleźć ale nie ma nic sensownego w sensownej cenie, bo jak pisałem całego terrano za kilka kafli to ja nie widzę
Ja mam R51 więc tylko do końca przednich drzwi taki jak twój, to już pewnie całkowicie się nie łapięmopar pisze:Dopisz d40 to będę ja
Teraz zauważyłem, że chodzi o D21. Jeżeli jest tak jak mówisz, to rzeczywiście 2.7 TD będzie gites. Za 2-2,5 kzł. kompletny powinieneś kupić...bzibziak pisze:Silvestr wiesz, wkładasz nowszy silnik do nowszego auta, ja raczej myślałem o staaarym 2,7 który wg niektórych pasuje p&p i do dokupienia nie byłoby za dużo.
Ja mam 380 tyś., na takim zestawie.hugh_h pisze:czy może jednak lepiej z kompem i intercoolerem szukać ? bo i tak są trwałe mimo kompa?
Mam taką Boscha, self serwis opisany na necie, w temacie VW i BMW. Generalnie pali wszystko.hugh_h pisze:ja mam trochę obawy o tak zwane elektroniczne pompy wtryskowe - ponoć są wrażliwsze na jakość paliwa a z tym u nas róznie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość