Zaraz byś wiedział, że jak nie nosisz po sraniu sopli w gaciach, toś zniewieściały gej.
A jak jeszcze sikasz w domu na siedząco... Dżizas!

Moderator: Kosiarz
Dobrze widzę, że on ma w sygnaturce Y61 a na zdjęciach jest Y60?ernil pisze:Jest magiczna śrubka?
JEST.
Jest kapturek?
JEST.
A zjeebał mnie jak psa i zabronił się pocić.
No masz... Mogła mi mama powiedzieć...ernil pisze:Nie czytałeś tego tematu Pipaczku.
Zaraz byś wiedział, że jak nie nosisz po sraniu sopli w gaciach, toś zniewieściały gej.
A jak jeszcze sikasz w domu na siedząco... Dżizas!
Nie wiem, nie pytałem... na dwie zmiany tyrałem...ernil pisze:Może ona sikała na stojąco po prostu, bo też nikt jej nie powiedział?
Długo walczyłeś ze sobą?ernil pisze:
Udzielę pomocy na Forum
Śrubki numer 1 nie posiadam na weżu. Mogę założyć! Co do numeru 2 nie wiem sprawdzę w piątek.Sawa GR pisze:Dobra. Tez zaczynałem. Ja polazłem do garażu.
I jest foto.
Po odpowietrzeniu 1. Wyglądało wsio ok. Po zdjęciu 2 dolałem resztę... Teraz jak zalewam nawet jedynki nie ruszam.
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=55299102
Peepuck! pisze:W y61 nie ma śrubki i procedura wygląda zgoła inaczej. Tam pomocny jest klimatronik i dodatkowy zbiorniczek, tuż nad (pod?) wyrównawczym. Wieczorem jak znajdę chwilkę to wrzucę opis.
Ernil - chyba umiem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości