Poprzeczka pasuje od Y60Igor909 pisze:Do Karłowicza dojechał właśnie ładny Y61 2.8 na przeszczep 4.2
Wrzucę jutro fotki
Na prawdę ładny egzemplarz , ładnie i z gustem zrobiony

Moderator: Kosiarz
Poprzeczka pasuje od Y60Igor909 pisze:Do Karłowicza dojechał właśnie ładny Y61 2.8 na przeszczep 4.2
Wrzucę jutro fotki
Na prawdę ładny egzemplarz , ładnie i z gustem zrobiony
... i tak pewnikiem będziemy do Ciebie wydzwaniaćpyntront pisze: Poprzeczka pasuje od Y60
Dzwoń prosto do Peepuck-a, to on odrabia czarną robotę. Ja tylko szukam numerków części i wydumanych podzespołów (jak moja kozacka pompaIgor909 pisze:... i tak pewnikiem będziemy do Ciebie wydzwaniać
Myślisz o mniepyntront pisze: (jak moja kozacka pompa)
Jasne, że myślę, nawet żona jest o Ciebie zazdrosnaIgor909 pisze:Myślisz o mniepyntront pisze: (jak moja kozacka pompa)
![]()
Rozglądam się za turbiną od F-16 ....
... ciężko dostać na Ebayu
Przypomnij nam o przebiegu Twojego 4.2lbl78 pisze: bo pewnie kiedyś trzeba będzie wymienić w końcu
przebieg tu nei ma nic wspólnegoIgor909 pisze: Przypomnij nam o przebiegu Twojego 4.2
Jaki masz przebieglbl78 pisze: przebieg tu nei ma nic wspólnego![]()
ma ponad 1mln kmIgor909 pisze:Jaki masz przebieglbl78 pisze: przebieg tu nei ma nic wspólnego![]()
po co ci taki trup jak moje padłobigos pisze: nawet kiedyś chciałem kupić jego parcha
O ile pamiętam to 1 400 000bigos pisze: ma ponad 1mln km
nie przesadzajmyIgor909 pisze: 1 400 000
1 300 000lbl78 pisze:nie przesadzajmyIgor909 pisze: 1 400 000
E, takie tam gadanie, dywagacje teoretyczne. Nieistotne. Ważne, że się kręciIgor909 pisze:O co chodzi z tą drugą stronąpyntront pisze:http://www.youtube.com/watch?v=UqE_KhzCq3Q![]()
pyntront pisze: Ważne, że się kręci
czesław&jarząbek pisze:
motorynke jak sie na pych do tyłu odpalało to jezdziła na wsteku
Upss. PrzepraszamDrako pisze:"k.... silnik sie odwraca nagle w druga strone ? co ty gadasz darek "
![]()
mocny happy end
nie ma jak youthubowy real
Masz tam chody u najważniejszegoMroczny pisze:
zasadniczo.. jeden z niewielu niemoderowanych tematów. Znaczy nikt nie dorósł do czytania..
Kupujęklucz13 pisze:Generalissimus Nisanus Patrolus Igorus
Kiedy wyjazdpyntront pisze: Ważne, że się kręci
Jeszcze nie wiadomo, jest mnóstwo pracy do podopinania:Igor909 pisze: Kiedy wyjazd![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość