Nowy wita!
Moderator: Kosiarz
Nowy wita!
Witajcie. Właśnie jestem na etapie poszukiwań Patrola. Sprzedałem moje Disco II z 2003 roku i już nigdy w życiu żadnego Brytyjczyka. Pozdrowienia z Rydzykowa:)
Re: Nowy wita!
Eeee tam, brytyjskie nie takie zle jak je maluja. Czekoladki na ten przyklad bardzo smaczne robia. Samoloty tez im calkiem niezle i trwale wychodza. 

Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Gdzie te czasy jak do bombowca na trasie Londyn-Monachium-Londyn trzeba było do silników dotankować 120 litrów oleju....suziXL pisze: Samoloty tez im calkiem niezle i trwale wychodza.
tomasz962-jeśli myślisz ze będzie bardziej bezawaryjnie to masz racje,jeśli łudzisz się ze będzie taniej to czeka Cię wielkie rozczarowanie

PATROL
SAMURAI
GEKON
SAMURAI
GEKON
Cholera a ja miałem nadzieję, że części są o wiele tańsze i ogolnie. Ja w mojego Landka przez rok wsadziłem 10 koła i powiedziałem sobie dość.Troszkę mnie zwaliliście ze stropu
To zależy. Jak kupisz zamordowanego trupa to puści cię z torbami.
Który patrol cię interesuje i w jakim budżecie się mieścisz

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
No tylko od witania się i pytania o konkretne auta są osobne tematy na forumpojara90 pisze:To zależy. Jak kupisz zamordowanego trupa to puści cię z torbami.

Był: Krótki Y60 +4 MT35 RD28T Intercooler
Jest: Long Y60 MT32 RD28T Safari Sunroof
Jest: Long Y60 MT32 RD28T Safari Sunroof
a kto powiedział ze offroad to tanie hobby , ja dałem sobie czas na odpoczynek od terenówek jak budżet tego hobby przekroczył magiczne 100 kpln .. wiec narazie jeżdże służbowym hdi;iem
a co kupimy nastepne hmm .. moze jakiś f250 

era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
Nie nerwujsja KazmirzMirekY60 pisze:No tylko od witania się i pytania o konkretne auta są osobne tematy na forumpojara90 pisze:To zależy. Jak kupisz zamordowanego trupa to puści cię z torbami.

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
Bierz G z salonuramzes pisze:a kto powiedział ze offroad to tanie hobby , ja dałem sobie czas na odpoczynek od terenówek jak budżet tego hobby przekroczył magiczne 100 kpln .. wiec narazie jeżdże służbowym hdi;iema co kupimy nastepne hmm .. moze jakiś f250

Wyprzedaż rocznika-OKAZJA

W160
PajeroLong SS
PajeroLong SS
Wystarczy że ktoś przez 15 lat odwoził dzieci do szkoły i zrobił 200tys.kmpojara90 pisze:To zależy. Jak kupisz zamordowanego trupa to puści cię z torbami.
Czyli :hamulce,turbina,pompa wtryskowa,dwumasa+sprzegło i zapewne głowica przy tym przebiegu.Wystarczy ?
Te fajne,seryjne,nieużywane w terenie w których po prostu nikt nic nie robił bo potrzeby nie było to największe miny.
PATROL
SAMURAI
GEKON
SAMURAI
GEKON
Sławek, nie dramatyzuj.
Racja jest taka że jak trafisz na paść to i osobówka Cię zrujnuje.
Szukasz auta, które ma być mocne w ciężki teren, czy ma Ci się podobać z wyglądu?
Ma być wielkie i wygodne, czy ma Ci się po prostu podobać?
Ma się nie psuć i patrol tai jest bo jest mocny?
Są jeszcze inne nissany które niedrogo ogarniesz ale nie zmotasz na nich mega potwora.
Racja jest taka że jak trafisz na paść to i osobówka Cię zrujnuje.
Szukasz auta, które ma być mocne w ciężki teren, czy ma Ci się podobać z wyglądu?
Ma być wielkie i wygodne, czy ma Ci się po prostu podobać?
Ma się nie psuć i patrol tai jest bo jest mocny?
Są jeszcze inne nissany które niedrogo ogarniesz ale nie zmotasz na nich mega potwora.
Oj to koledze odpisałem, a do Ciebie było pierwsze zdanie żebyś nie dramatyzował