Jestem nowy na forum także witam wszystkich:)
Mam terrano i po licznych naprawach przedniego zawieszenia rozważam kupno patrola. Chodzi mi jeszcze po glowie zaadoptowanie mostu przedniego od patrola i w zwiazku z tym mam pytanie czy ktos przeprowadzal taka modyfikacje? czy mozna dobrac sam przedni most czy trzeba wymieniac oba? i czy generalnie taka przerobka ma sens i zrobie z terrano w miare bezawaryjna wyprawowke.
Terrano modyfikacja
Moderator: Kosiarz
-
- jestem tu nowy...
Re: Terrano modyfikacja
Jakie dokładnie masz problemy z przednim zawieszeniem i na jakie wyprawy jeździsz, że nie daje rady?
Ja swoim zrobiłem ponad 100tys. (wyprawy, czarne, teren) i nie mam większych kłopotów z ifsem...
Na ten przebieg raz padł mi przegub i kilka razy końcówki drążków.
Jakie masz amory i drążki skrętne z przodu?
Ja swoim zrobiłem ponad 100tys. (wyprawy, czarne, teren) i nie mam większych kłopotów z ifsem...
Na ten przebieg raz padł mi przegub i kilka razy końcówki drążków.
Jakie masz amory i drążki skrętne z przodu?
WJ21
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Państwowa dziwka, flądra w jedwabiu i złocie. Chcą za nią tren nieść, duszę włócząc w błocie
Re: Terrano modyfikacja
tu masz wyczerpującą relację http://forum.nissanklub.pl/index.php/to ... a-terrano/
Parchaty K-160 3.3td