...EX LRowiec

Moderator: Kosiarz
Tarsus pisze:A patrol mi sie podoba bo ma duze, mocne i oszczedne diesle
Prawda lezy gdzies tam po środku - C&J na pewno lovia LR ale i ma tez duzo racjiczesław&jarząbek pisze:Tarsus pisze:A patrol mi sie podoba bo ma duze, mocne i oszczedne diesle
ROTFL
nie przesadzam...wierz mi...miałem gr'a na pełnym wypasie i nie chcę więcej słyszeć o prasowanym ryżu
zresztą nie tylko ja. przypadków porzucenia japończyków na rzecz disco jest sporo. łącznie z przesiadkami z Y61 na 300tdi
ale...
generalnie ziew
temat był poruszany zylion razy
pomysł sprzedania wyprowadzonego disco i kupna patrola żeby zacząć walkę od początku jest kiepski
kiepski tym bardziej że poza przyzwoitymi mostami w patrolu nie ma nic fajnego
kiepska rama
beznadziejna blacha
nietrafione silniki
nieergonomiczne, ciasne wnętrze
popaprana elektryka
mierne zawieszenie
i zylion innych porażek koncepcyjnych
Jesli chodzi o 2.8 TD to i prawda, (choc jak sie uwaza na te 2.8 to tez daja rade) ale jest tez cos takiego jak 4.2 D, 4.2 TD i nie do zajechania 4.2 benzyna. Niestety taki nie fart ze w polsce nie ma takowych. (Ale tu sa)Eskapada pisze:Nie trafione silniki - zgodziłbym sie -nie są to wybitne konstrukcje
zawsze nadchodzi ten moment kiedy zaczyna brakowac...kokos pisze:ja w odróżnieniu od większości jestem bardzo zadowolony z mojego 2.8, piszecie że brakuje mocy a u mnie jest odwrotnie mimo że mam oponki 35'. a wolny wcale nie jestem i lubie poszaleć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości