pasek rozrządu
Moderator: Kosiarz
- scratek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
pasek rozrządu
witam
mam problem kupilem nowy pasek rozrzadu razem z rolkami wymieniłem i pasek jest dalej luzny czy cos sie przestawiło jesli ktos pisiada schemat jak ustawic znaki rozrzadu w patrolu hszpanie z 1991 roku prosze o pomoc . dzieki
ps była robiona glowica
czy gdzies jest jakis knif czy co nie wiem o co biega jak powinien byc napiety pasek roz prosze o te znaki rozrzadu dla sprawdzenia wole sprawdzc
mam problem kupilem nowy pasek rozrzadu razem z rolkami wymieniłem i pasek jest dalej luzny czy cos sie przestawiło jesli ktos pisiada schemat jak ustawic znaki rozrzadu w patrolu hszpanie z 1991 roku prosze o pomoc . dzieki
ps była robiona glowica
czy gdzies jest jakis knif czy co nie wiem o co biega jak powinien byc napiety pasek roz prosze o te znaki rozrzadu dla sprawdzenia wole sprawdzc
Re: pasek rozrządu
schemat znajdziesz w tym topicu:http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=34159scratek pisze:witam
ps była robiona glowica
i wypełnij profil, skąd wać pan się wziąłeś

VOLVO TGB 11 + GE300 Спец + Honda XR400R
- scratek
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: pasek rozrządu
dzieki wszystko znalazłem, pozdrawiam...Bartas pisze:
schemat znajdziesz w tym topicu:http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=34159
i wypełnij profil, skąd wać pan się wziąłeś![]()