Moderator: Kosiarz
caterpillar pisze:Trzeba wlaczyc naped na sam tyl, na pustej i cwiczyc....cwiczyc .... cwiczyc
Naped 4x4 moze byc zdradliwy
wlodziu15 pisze:Ja za to parę dni wstecz, dopiero co pierwzy śnieg sobie spadł i nikt jeszcze nie zdążył go z drogi sprzątnąć, zapylam swoim struclem o 4 rano po mieście i co skrzyżowanko to drift na samym tyle bo miło tak się wchodziło w zakrętypo cgodzinnej jeździe już zapylałem do chaty i oczywiście ostatni dryfcik przed zaparkowaniem parcha i ...... nie wyszedł za mocno mnie obruciło i lece przodem na stojące autko na parkingu, więc odkręcam w drugą i buta, no prawie się udało przodem delikatnie musłem autko na parkingu, ale przy odkręcaniu w drugą strone zawineło mnie i tyłem przywaliłem w te samo autko aż mu się błotnik oderwał (u mnie tylko lampa tylna poszła w rozsypkę) i to jeszcze nie koniec,bo kiedy odiłem się od tego autka to już nie było ratunku wale prosto na budynek, przewaliłem przez cały chodnik i łup w chatę (strat prawie brak wgięty przedni zderzak)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości