Chcę to zrobić ponieważ kupiłem opony 33" i raczej sie nie zmieszczą a chciał bym ograniczyć do minimum wycinanie błotników

Moderator: Kosiarz
spoa to rozwiązanie jakie skutecznie załatwia największą bolączkę patrola - zajebiście olbrzymi tylny zwis który działa jak lemieszTiNiO pisze:To co mam zrobić żeby wcisnąć 33" ? wymienić zawieszenie ? a samo przycięcie błotników załatwi sprawę ?michur pisze:Spoa----- jak ktos lubi latawce to spoko.ale to chyba nie ten sport...
aby weszły 2" liftu to tak na szybko jakieś 25cm wieszak by musiał mieć...wlodziu15 pisze:klepanie resorów i dłuższe wieszaki i po kłopocie
Zapomniałeś o przeróbce drążkówMroczny pisze:![]()
żeby 33 w parchu robiły to budy-lift 5cm i ewentualne podcięcie... wystarczy
a spoa - da się, ale trzeba zainwestować przy okazji w dobre amortyzatory i zweryfikować resory
nie, nie zapomniałem.. ale pominąłęm bo nikt nie pytał jak spoa zrobić. Tak samo pominąłem wykonanie nowych mocowań mostu do resora, nowych uchytów na amortyzatory itd...K260 Inowrocław pisze:Zapomniałeś o przeróbce drążków![]()
nie chodzilo mi o naklad finansowy tylko naklad pracymichur pisze:nie ma polsrodkow....
albo robi sie raz dobrze albo robi sie pomnik.
Albo sie ma kase na zrobienie Parcha dobrze albo trzeba zmienic hobbi.
Proponuje zrobic lift pianka montazowa...bedzie dobrze i tanio.
Takie zycie.raz a dobrze .
No niee, to już w tej opcji niech springi wsadzi bo zapasy używek resorów przód są na wymarciu...Mroczny pisze:dobra rada
naprawdę
nie dotykaj wieszaków
podetnij i podnieś budę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości