Patrol I Y60 1991R - opony?
Moderator: Kosiarz
- KRZYSZTOFEq
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Patrol I Y60 1991R - opony?
Witam,
Zastanawiam sie nad wsadzeniem opon BFGoodrich MUD TERRAIN T/A KM - 33x10.50R15, auto ma sprężyny IRONMAN +2`(jest delikatnie podniesione). Zastanawiam się czy opony zmieszczą się w nadkolach i nie będą obcierać na wykrzyżach. Nie chce nic ciąć ani rzeźbić, czy ktoś mógłby wypowiedzieć się w tym temacie ?
Zastanawiam sie nad wsadzeniem opon BFGoodrich MUD TERRAIN T/A KM - 33x10.50R15, auto ma sprężyny IRONMAN +2`(jest delikatnie podniesione). Zastanawiam się czy opony zmieszczą się w nadkolach i nie będą obcierać na wykrzyżach. Nie chce nic ciąć ani rzeźbić, czy ktoś mógłby wypowiedzieć się w tym temacie ?
- KRZYSZTOFEq
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Zachodnie chybaKRZYSZTOFEq pisze:jeśli nie masz ochoty to nie zaśmiecaj tematu, może ktoś zajrzy i pomorze.

BTW, czy to jest foch?

O ile mnie pamiec nie myli, to Mroczny mial na swoim syfie przed modyfikacjami 33x12,5x15 i obcieraly. A jak sie pomienialismy i wzial moje 33x10,5 to problem przestal istniec. Wiec raczej nie beda obcierac.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
napisze, że jest dyslektykiemernil pisze:Zachodnie chybaKRZYSZTOFEq pisze:jeśli nie masz ochoty to nie zaśmiecaj tematu, może ktoś zajrzy i pomorze.
BTW, czy to jest foch?
O ile mnie pamiec nie myli, to Mroczny mial na swoim syfie przed modyfikacjami 33x12,5x15 i obcieraly. A jak sie pomienialismy i wzial moje 33x10,5 to problem przestal istniec. Wiec raczej nie beda obcierac.

- seba4x4
-
- Kontaktowanie:
Gdybyś widział takie samo pytanie po raz 156 lub więcej, też byś pozaśmiecał.KRZYSZTOFEq pisze:jeśli nie masz ochoty to nie zaśmiecaj tematu, może ktoś zajrzy i pomorze.
Przy tym lifcie ta opona nie powinna obcierać, pytanie brzmi, jaką masz felgę? ET dodatnie i mas szansę obcierać na wykrzyżach, -20 do -35 i u moich znajomych nie obciera. U mnie zresztą też

http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 33x12+5x15
http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... 33x12+5x15