X-TRAIL - Gdzie zamocować szekle?
Moderator: Kosiarz
- kawalczewskip
- jestem tu nowy...
X-TRAIL - Gdzie zamocować szekle?
Witam
Sąsiad zakupił takiego SUVa, ale że wędkarz z niego zawzięty, już 2 razy musiałem go wyciągać z "wtopy".
Problem w tym, że fabryczne "kółeczko" jest za małe (np: do taśmy) i dobrze byłoby na przyszłość wyposażyć go w szekle. Może ktoś wie z szacownego grona użytkowników marki NISSAN więc jak to zrobić?
Sąsiad zakupił takiego SUVa, ale że wędkarz z niego zawzięty, już 2 razy musiałem go wyciągać z "wtopy".
Problem w tym, że fabryczne "kółeczko" jest za małe (np: do taśmy) i dobrze byłoby na przyszłość wyposażyć go w szekle. Może ktoś wie z szacownego grona użytkowników marki NISSAN więc jak to zrobić?
już bez PEEPa (zobaczymy jak długo),
została saperka, ................... i trochę innych szpejów
została saperka, ................... i trochę innych szpejów
- kawalczewskip
- jestem tu nowy...
najlepiej to wyciągarką bo nie ma takiego szarpnięcia i "widać" kiedy strzeli
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Najlepiej mu wytłumaczyc jak krowie na rowie, że to co mu naopowiadali w salonie, że na najzajekurwabistsza terenówa na świecie - to nie jest do końca prawda....kawalczewskip pisze:To, że X-TRAIL nie jest "do terenu" to ja wiem. Ale co zrobić jak czasami wjedzie "za daleko".
A jak już się otrząśnie z szoku - dodać, aby auto zostawiał na parkingu, a dalej to już na butkach

Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
Najlepiej zapiąć linkę za tylny słupek.Załączam film instruktażowy:
http://pl.youtube.com/watch?v=HRxgY6CQn ... re=related
http://pl.youtube.com/watch?v=HRxgY6CQn ... re=related
- Misiek Cypr
-