HAMULCE TERRANO I 3.0 V6
Moderator: Kosiarz
HAMULCE TERRANO I 3.0 V6
Witajcie.
prosze was o informacje.
jakie sa tylne hamulce w terrano w/w ?
ja mam z tylu tarczo-bebny, ale puste, tj. nie mam szczek i osprzetu(sprzezynki itp). szukam tego wszedzie i nie moge kupic. czy mam napewno oryginalne hamulce. wszedzie tylko bebny.
prosze was o informacje.
jakie sa tylne hamulce w terrano w/w ?
ja mam z tylu tarczo-bebny, ale puste, tj. nie mam szczek i osprzetu(sprzezynki itp). szukam tego wszedzie i nie moge kupic. czy mam napewno oryginalne hamulce. wszedzie tylko bebny.
no to kolego masz troszki problem, ja ostatnio wymieniłem tarcze i klocki i tak z ciekawości zajrzałem do szczęk, w moim przypadku na szczęscie były szczęki:) okładziny na szczękach to był dramat, przypuszczam że nie wymieniane od nowości, ręczny brał mi przy samej górze, zdjąłem szczęki i dobrałem okładziny na wymiar, dałem facetowi od klejenia okładzin i po założeniu duża poprawa, szukałem całych szczęk ale jest problem ze znalezieniem chyba że z jakiegoś rozbitka szukać i zakleić okładziny, za oryginał mi powiedzieli 800zł komplet;]
Długi Tyran I 3.0 V6 31x11,5x15r MT
792-793-560
gadu 7568803
792-793-560
gadu 7568803
- wojtek_kom
-
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
wojtek_kom pisze:Pickup...gebels pisze:Lewkowicz pisze:tez chce cos wymyslic, ale co??
nie wiem jakie auto jeszcze ma podobne bebny i do tego 6 x 139,7 rozstaw????????
Pajero II
Szybciej i taniej znajdzie i założy od PII niż znajdzie do Pickupa (choć według mnie pickup ma z tyłu bębny a kolega szuka szczęk do tarczobębnów)
Czwarte serce