metromierz w Hiszpanie
Moderator: Kosiarz
metromierz w Hiszpanie
Witam
Mam mały problem tzn.
Chciałem zamontować metromierz w patrolu hiszpanie założyłem przetwornik na linkę podłączyłem tak jak w instrukcji i ZONK nie działa .
Co się okazało metromierz działa tylko na impulsach + a przetwornik daje tylko - czy znacie jakieś gotowe rozwiązania ?
Mam mały problem tzn.
Chciałem zamontować metromierz w patrolu hiszpanie założyłem przetwornik na linkę podłączyłem tak jak w instrukcji i ZONK nie działa .
Co się okazało metromierz działa tylko na impulsach + a przetwornik daje tylko - czy znacie jakieś gotowe rozwiązania ?
Re: metromierz w Hiszpanie
zdefiniuj "hiszpan" 

260 instalacja 24 v ale metromierz podłączony przez przetwornik na 12v motor 3,3
Ja mam u siebie RoadMaster'a 4.0 z przetwornikiem na linkę(zestaw kupiony w tutejszym sklepiku) i nawet działa. 

dokładnie bo tam możesz podać + albo -
a ja cale zycie myslalem ze hiszpan to ....
a do samochodow wracajac to patrol z hiszpani z niezawodnym silnikiem RD28T i 12V instalacja i paroma innymi dupsami

a do samochodow wracajac to patrol z hiszpani z niezawodnym silnikiem RD28T i 12V instalacja i paroma innymi dupsami
Czasami wychodzi lepiej niż planujesz-pomyślał mąż,gdy rzucił młotkiem w kota,a trafił w żonę
odejmij od symbolu silnika "T" i się zgodzępavvel pisze:a ja cale zycie myslalem ze hiszpan to ....![]()

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
- LSD
-
- Kontaktowanie:
Były Hiszpany (k260) z silnikami 3,3D i instalacją 24V - początek produkcji.pavvel pisze:a ja cale zycie myslalem ze hiszpan to ....![]()
Safari "Gucio" 4,2D
Patrol "Żuber" 4,2TDI SGX
Patrol L60 "Dziadek" 4,0
Patrol "Żuber" 4,2TDI SGX
Patrol L60 "Dziadek" 4,0